Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet emeltetni a gyerektartást?
Kedves Kérdező!
A gyerektartásdíj megállapításánál - ahogy olvasom - nem úgy rendelkeztek, hogy fix 12.000,- Ft-ot kell az apának fizetnie, hanem úgy, hogy legalább annyit, ami azt jelenti, hogy akkor is ez a mérték, ha a 20 % nem tenne ki annyit.
Ha 150 ezer Ft a fizetése, akkor feltehetően többet is fizet, a százalékos megállapítás alapján.
Ha így rendelkezett a bíróság, mindegy, mit mond a jelenlegi feleség.
Esetleg lehetséges az is, hogy az apa munkáltatója nem vonja rendesen az összeget, és csak az alapösszeget utalja, mármint ha a tartásdíjat letiltással fizeti egyáltalán.
Az új családban mindkét gyermek az övé?Az apa fizetésének az 50%-át osszák el a gyerekek között...Ha 150000 ezret keres és be van jelentve kb.25000 ezer forint járna,ha 3 gyereke van.
Sajnos én is 12-12000 ft-ot kapok a gyerekeim után és még örülhetek hogy ennyit is kapok...Egy másik kérdésnél olvastam egy kommentbe,hogy vannak ilyen "apák" akik tesznek arra,hogy a gyerekükkel tolnak ki...Szemetek...Tudom vannak kivételek,mielött lepontoznának,nem is rájuk irtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!