Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen esetben is aludhat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben is aludhat az apukájánál?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kisfiam, fél éve vagyunk külön az apukájától (nem voltunk házasok).

Szeretné, ha minden második hétvégét nála töltene, de csak egy 1 szobás lakása van, ahol az új élettársával él.

A két ágy között kb.1 méter van....

Én nem engedem az ott alvást, csak a reggeltől estig tartó találkozást. Mi a véleményetek?

2011. jan. 19. 10:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Minél többet lehet mindkét szülőjével, annál jobb. Joga van minél töbet az apjával is lenni. Hoyg az apja egy nénivel él, ez természetes. Ezt kell megtanulnia. Hogy a nénik bácsikkal élnek, és viszont, és ez a család. Ez a természetes, nagyon jó, ha látja.Nagyon jó, ha részese lehet. Ha nem bánna jól a néni a kicsivel, azt az apja úgysem tűrné el.De biztos normális nőt választott.

Aludni a gyerekek bárhol udnak. A FIAM EGYSZER EGY TÁSKÁBAN ALUDT.

A lányom meg félévig a beépített szekrény polcán. Imádta, és a barátnői is. Bezárkóztak hárman egy polcra :)

Szileszterkor nálunk 5 gyerek aludt, és 7 felnőtt meg egy macska. Egymás hegyén-hátán. A gyerekek nagyon élvezték :)

2011. jan. 19. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja és az apukák nénikkel(egy nénivel) alszanak egy ágyban. Ez is természetes, az egy ágyban alvás, jó ha megtanulja. És hogy hogy udvarolunk a csajoknak ;) az apjával lehetnek ilyen közös témáik. Fiú!Ha pindurka is, abba kell belenőni!

Amíg csak egy néni vann egyszerre az ágyban, addig semmi gond :)

Előző

2011. jan. 19. 10:46
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

azért nem minden ffi és új élettárs gondolkozik és él felelősen, hej :) én is azt tartanám normálisnak, ha külön kisszoba lenne, de hát ez nem megoldható.

Szerintem ezt mi nem tudjuk eldönteni, ismerni kell az apát és az új bnőt. és nehogy már az legyen az etalon, hogy egy ágyba alszunk a gyerekkel és közben szexelünk, mert mi az a gyerek lelkének! Nem mindenki él r...a módon! Én azt tuti nem engedném. MÁs az ha a gyerek éjjel átszivárog, és más az, amikor nincs máshol hely (még földön sem, bár nekem az már nagyon gáz lenne szintén).

Más normális országban meg van adva, hogy x m2 kell fejenként és addig nem adják át annak aszülőnek a gyereket (akkor sem, ha állami gondozásba került a gyerek), amig a megfelelő körülményeket elő nem teremti a szülő (m2, külön szoba, mindenkinek külön ágy).

Kérdező, te ismered az exedet és az új nőjét (feltehetően), neked kell megítélned, hogy milyen viselkedés várható tőlük és mennyire gondolkodnak ebben a kérdésben komolyan, felelősen.

2011. jan. 19. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Te egyedül vagy?

Annál jobb, ha köelről tapasztalja egyik szülőjét, hogy hogyan él párkapcsolatban. Az alapokat ezekben az években tanuljuk meg mindannyian.

2011. jan. 19. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Én nem tartom normálisnak, hoyg ilyen kicsi gyereket külön szobában altassunk. Persze, van olyan gyerek, aki elég érett már hozzá, de számomra az az alaphelyzet, hogy három éves gyereknek még a közös hálószobában van a helye. Félne egyedül..

Rendes, európai, középosztálybeli nő vagyok, csak én fontosnak tartom a testi jelenlétet ilyen fiatal korban.

2011. jan. 19. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:

de neki is joga van a gyerekhez ugynaúgy, mint neked... 50-50%... most arról mit tehet, hogy kicsi a lakása, szemét dolog lenne emiatt eltiltani a gyerekétől, na de nem is lenne jogod hozzá

reméljük megkedveli apu élettársát, így legalább többen szeretik, nagy a család, stb. ez csak előny. neked is előny, lesz szabadidőd amit magadra fordíthatsz.

felnőtt emberek gondolom kibírnak kéthetente 2 napot szex nélkül. az meg természetes, hogy apu a nénivel alszik, ha a néni a szerelme.

2011. jan. 19. 15:46
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Persze aludjon egy szobában az apjával,de az idegen neő nélkül..Én sem azt mondom, hogy aludjon egyedül, meg hogy amjd előtte fognak szexelni..A főprobléma az, hogy nem feltétlenül kell már három éves korban megtapasztalnia, hogy van egy apukám meg egy anyukám és nem elég hogy külön élnek, még más nénivel/bácsival alszanak is..Ráér majd 5 évesen feldolgozni, hogy elváltak a szülei és már mást szeretnek..
2011. jan. 19. 15:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha van apunak szerelme, akkor az a természetes, hoyg együtt alszanak. A gyereknek mindig az a jó, ha az igazat találja, az ő kis szintjén. Ha eltitkolnák a nénit, akkor adnátok hamis képet neki. Az nem jó. Az a néni nyilván nem emberevő, nem is pedofil, reméljük nem is horkol, és nem alvajáró - tud a fiacskátok tőle aludni sztem. Különben sem hinném, hoyg este 8-kor a felnőttek is lefekszenek. A reggeli szülői ágyba bújás ellen meg nem szokott senki tiltakozni(szülő) Te is az éjtől félted.

Az én fiam 24 éves, és bizony odakucorodik a lábunkhoz tévézés közben az ágyunkba, pedig a férjem nem az apja, és csak nagykorában ismerte meg.

Normális, és mi is azok vagyunk.

2011. jan. 19. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nappal esetleg látja őket csókolózni vagy átölelni egymást, az is az épülését szolgálja. A kicsiknek ezt is látnia kell hoyg legyen felnőtt korára minta. Ha már titeket nem láthat együtt, örülj, hoyg van ez a néni, akin keresztül láthatja a példát felnőtt párkapcsolatra. Ez szerencse neked.
2011. jan. 19. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is megengedném. Viszont ne haragudj meg, ha alaptalan a feltételezésem, de szerintem itt kicsit másról van szó. Minden anyuka egyöntetűen tanácsolta, hogy nyugodtan engedd, feltételezem te is rájöttél, hogy ez a gyerekednek nem árt.

Biztos nem a volt férjedre haragszol, amiért van valakije? Érthető a haragod csak ha ez áll fenn, akkor érdemes lenne a gyereket kihagyni belőle. Pihenj amikor nincs otthon a gyerek, menj, szórakozz és lendülj vissza a mindennapokba:):)

2011. jan. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!