Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen esetben is aludhat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben is aludhat az apukájánál?

Figyelt kérdés

Van egy 3 éves kisfiam, fél éve vagyunk külön az apukájától (nem voltunk házasok).

Szeretné, ha minden második hétvégét nála töltene, de csak egy 1 szobás lakása van, ahol az új élettársával él.

A két ágy között kb.1 méter van....

Én nem engedem az ott alvást, csak a reggeltől estig tartó találkozást. Mi a véleményetek?

2011. jan. 19. 10:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
Miért ne,egyrészt nem egy ágyon alszanak,másrészt biztos nem k...nek amikor a gyerek ott van(legalább is szerintem)
2011. jan. 19. 10:23
 2/20 anonim ***** válasza:
57%
én így is engedném, hogy ott aludjon.
2011. jan. 19. 10:25
 3/20 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én a gyerek lelkét féltem...

Már beszéltünk róla, hogy apa "nénivel" lakik, de még csak 3 éves.... (?)

2011. jan. 19. 10:28
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Én sem engedném..Egy ekkora gyerek még nem biztos, hogy jól dolgozná fel, hogy "apa mással alszik"..Nme kell feltétlenül szexelni hozzá, már maga az együttalvás is elég lehet.. De a helyedben megkérdezném erről egy gyermek pszichológus véleményét, ő biztosan jobban ért ehhez...
2011. jan. 19. 10:30
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy még azon az egy éjszakán is a káma szutra figuráit gyakorolnák a kicsi feje mellett :) Valószínűbb, hogy mindenki csak aludna. Én megengedném, hogy ott aludjon a gyerkőc.
2011. jan. 19. 10:32
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

Mit féltesz a gyerek lelkén? Hány házaspár van,aki a pici gyerekével egy ágyban alszik (csak olvasni kell a kommenteket), gondolod,hogy ők nem szexelnek? Ők sem féltik a gyerekük lelkét.

Inkább azt javaslom, a gyereked lelke érdekében,hogy ne csak kéthetente lássa az apját,hanem akkor,amikor az apa akarja. Akkor fog kiegyensúlyozottan fejlődni.

2011. jan. 19. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg! Fontos, hogy az apja életében is részt vegyen! Ilyen az ő édesapja, ilyen ágya van az apjának. Ez a gyermeked élete. Sokkal fontosabb, hogy része legyen az apja az életének, minthogy hol alszik. A férjem kislánya pl. a földön szokott aludni nálunk egy matracon, az én gyerekeim meg volt hogy az apjuknál egy ágyon az apjukkal, vagy a mamánál a fotelben...nem vagyunk szegények, csak néha összejövünk, s kevésnek bizonyul a fekhely. De az semmit sem számít.

Különben a gyerekeknek nem igénye a külön szoba általában, az inkább a felnőtt nyugalmát szolgálja. Sokszor úgyis átszivárognak éjjel. Én pl. a szüleimmel, testvéremmel közös hálóban nőttem fel, és még mindig itt vagyok. Nagy házunk volt, elég szobánk, csak akkor az volt a szokás. Hogy pazarlás mindet annyira fűteni éjjel. Meg együtt néztük a tv-t. Ha olyan film jött, amit nem engedtek, azt mondták: forduljak a fal felé. Megtettem, s aludtam.

Nincs ezzel semmi baj. Még ha közéjük bújik reggel, az is rendben. Nem kell hogy távol legyen az ágy. Legalább könnyen betakarják, ha lerugja a takaró.

A férjed nyilván felelős a gyermekéért. mIkor nála van, majd ő biztosítja a körülményeket. Neked azt nem kell felügyelned, nem is kell rajta izgulnod: az ő dolga.

Te a nálad töltöt időért felelsz. Nyilván, a legjobbat biztosítja a gyerekének, amit tud.

Mikor nyaralni mentek, te külön szobát foglalsz a gyereknek? Vga ykülön sátorba fekteted? Ugye, hogy nem! S semmi baja nincs mégsem. Talán a nagyszülőknél mindig külön szobát kap? Nme biztos. Ha nagyobb lesz, elmegy táborozni, 20-an lesznek egy szobában, s csak 40 cn lesz az ágyak között. Nincs ezzel semmi baj.

Ha arra gondolsz: a szex csak a te eszedben jár, a gyerek nem fog arra gondolni. S az apja sem akkor fog cicázni a párjával, pont, mikor a szájában a gyerek...Erre senki nem gondol, csak neked jutott eszedbe, de nem kell ezzel törődnöd. Az apjának van esze.

Sok gyerek felnő egyszobás lakásban, épen, egészségesen.

Ne izgulj! Jó lesz neki, hidd el! Te is csaphatsz egy görbe estét, majd meglátod, neked is jót tesz.

Egy kégyerekes elvált anyuka

2011. jan. 19. 10:34
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félted a gyerek lelkét? Ha az apjával van, az neki boldogság. Ot aludni nagyfiús, izgalmas. Hogy van ott nő is, az neked megnyugvás, a nők ügyesebbek a kisgyerekek gondozásában.

A kisfiúnak, mivel fiú, mégnagyobb szüksége van, hoy minél többet legyen apával. Pont most tanulja, milyenek a "fiúk" nagyon jó, ha az apjától lesheti el. Pl. hogy mennek mosdani este afiúk, ha nő is van jelen ...:)

Hogy bánnak a férfiak a nőkkel..(nem szexre gondolok, csak egyszerűen a férfi - női szerepre, ami neki most nagyon érdekes) Mindenképp a javára válik, ha ott alhat. És jobb, ha kiskorától megszokja, esetleg 6 éves kora körül szégyellős lesz, sokan megváltoznak. Ha addig megszokja az apuka párját, akkor természetes lesz neki később is, nem fogja zavarni.

Noncs mitől féltened, szüksége van erre. Kislánynak is, de fiúnak kétszer annyira.

2011. jan. 19. 10:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

nem lesz semmi baja sem a lelkének.

tudja, hogy az a másik néni nem az anyukája.

nem lesz frusztrált, egy ilyen kicsi gyereknek még az a természetes, amit a szüleitől lát, emiatt nem fog összetörni a lelke, csak mert tudja, hogy párkapcsolatban él az apja egy másik nővel, vagy hogy látja, egy ágyban alszanak.

2011. jan. 19. 10:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok,mi is egy szobában lakunk 2 gyerekkel,sőt én alszok velük egy ágyban,az apjuk meg külön.(jó a 12 éves lányom már hiányolja a külön szobát-de ez most nem tartozik ide)
2011. jan. 19. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!