Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu megállás nélkül dolgozik, alig látom. Help? (bőv. Lent)
Anyu egyedül nevel minket(kb 4 hete) most nekem is többet kell segítenem neki. Ezzel nincs gond,csak sokszor alap dolgokat nem enged és inkább ő mosogat el. Több műszakban dolgozik,alig látom. Mikor hazaér látom rajta h kimerült,mégis nekiáll itthon is dolgozni. Mondom neki h feküdjön le stb...de ő még ezt meg azt befejezi (ezt csinálja kb este 11-éjfélig.) Reggel fél 7kor kel,tesóimat viszi suliba,utána nemsokkal rá megy munkába. Egész nap csak rohangál,utazgat. Anyu még nagyon fiatal,de nagyon látszik rajta h kivan merülve:S Mindig elküldöm pihenni,h hagyja csak majd átveszem, de ő nyüzsög.
Mit csináljak??
A másik ami nagyon aggaszt h van amikor esténként is dolgozik és 11-re ér haza. Féltem anyut,mivel tudom h nem a legnyugisabb környéken dolgozik. Mindig felhívom,hol van,egész este idegeskedek h hazaér-e stb:( Mit tehetnék h ne idegeskedjek??:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!