Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatom azt az ügyvédet, aki nyerni tud Weber Agnes ellen? A tárgy: Vagyonmegosztás
Feltehetően a felesége, aki ki akarja őt semmizni.
Biztosan létezik, csak rengeteget kell kutatni utána. Meséld el a történetet, ha van kedved.
Feltételezem egy másik ügyvéd, ha vele szemben kell nyerni.
Ő, nem? [link]
2010. novemberben 1 tárgyalás alatt vesztettem gyermekelhelyezési ügyet volt élettársam ügyvédje Weber Agnes volt.
Az enyém dr. Kazinczy.
A volt társ jöv.ig. 58 ezer Ft. volt az enyém nettó:110.
2 fiú gyermekünk van
A férjem ragaszkodott a nagyobbikhoz, majd a tárgyalást követően amely azonnal hatályba lépett közös megegyezéssel.
Elköltőzött és magára hagyta a 17,5 éves fiamat.
De az ítéletben kértek tőlem 3 hónapra gyermektartásíjat.
330 ezer forintot.
Mert amíg nem találtam munkát és lakást addig a volt közös lakásunkban voltak a gyerekek, később megtudtam egyedül, mert élettársam oda költözött valakihez.
Tehát most jön a vagyonmegosztás és félek, hogy Kazinczy úr megint nem fogja jól képviselni az érdekeimet, mert húzza-halassza a per melegindítását, ezért rákényszerülök új ügyvéd keresésére.
Kérlek segítsetek, mert a végén megint én fogok fizetni.
Közös-vagyon:
Ház, lakás, üzlet, iroda, autó.
Albérletben lakom kisfiammal nagyon szerény körülmények között, míg volt élettársam minden ingatlanunkat kiadott bérbe és él mint Marci hevesen.
Úgy hogy nem gondoskodik fiaimról sem lelkileg, sem anyagilag.
Hab a tortán hogy családon belüli erőszak miatt már 6 hónapja folyik köztünk más jogi tortúra is, amelyhez kirendelt ügyvédet kaptak a gyerekek.
Nem ismerem a jogi élet rejtélyét ezúton keresek egy profi ügyvédet a vagyonmegosztáshoz!
Köszönöm!!!!
Nagyon Köszönöm!
Bárki is vagy ha igaz az info, akkor bekeretezem a nevet és kislakásunk dísze lesz!
hidd el most ez életmentő!
KÖSZÖNÖM!!!
19:51-es vagyok.
Igen, igaz:
Én is voltam nála még 2005-ben. Nem olcsó, de nagyon-nagyon jó!
Drukkolok neked!
19:51-es!
Nagyon Köszönöm!
Holnap felkeresem az ügyvédnőt!
Hálával tartozom!
Köszönöm!
gesa1968
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!