Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha volt párotok békülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt párotok békülne, gyereketek 1 év alatti, minden nap látogat és elvileg békülne, de felétek nem közelít, mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

Naponta jár hozzánk, elvileg vissza akar kapni, de engem észre sem vesz csak a gyereket akkor ez időhúzás részéről? Át sem ölel! Néha hoz csokit és ennyi. Nem talizunk kettesben, csak a gyerekkel akar. Engem nem vesz észre, mint nőt. Szerintem nem akar semmit csak így közelít a gyerekhez,jól gondolom? Hónapok óta ez megy, a kérdésemre kétértelmű, vagy lehet kibékülünk választ adja.

Szerintetek hónapok kellenek egy apukának hogy eldöntse kell-e a családja? Én meg ülök és rá várok és már nagyon kivagyok! Kerüli a komoly beszélgetést vagy elfut előle. Ja és szoknyapecér volt, nem a félénk, nyuszi fajta.

2011. jan. 11. 13:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Szia! Gyenge voltam és visszamentem, azóta több mint 1 éve eljöttem véglegesen. Lett jó állásom , meg tudunk élni. Viszont ő azóta is terrorizálni próbál és ott tesz keresztbe nekem ahol csak lehet!!

Remélem eltűnik egy idő után. A gyerekkel kapcsolatos dolgokon kívül nem vagyok rá kíváncsi. Minden nap jönni akar hozzánk és nem fogja fel, hogy nem élünk együtt már másfél éve lassan. Uralni akar és azt, hogy ki- be járkálhasson az életemben. De én nem engedem. Épp bírósággal fenyegetőzik.

2013. okt. 11. 12:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Nagyon jó! Ha érzi, hogy kemény vagy és semmi reménye, le fog kopni és máshol próbálkozik majd. Valaki olyannál, akinél kiélheti a "terrorista" hajlamát!

Ajánlok egy könyvet neked, amely megtanított, hogyan kezeljem a problémás helyzeteket.

[link]

[link]

Boldog és sikeres életet kívánok neked és a gyerekednek!

2013. okt. 14. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!