Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha volt párotok békülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt párotok békülne, gyereketek 1 év alatti, minden nap látogat és elvileg békülne, de felétek nem közelít, mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

Naponta jár hozzánk, elvileg vissza akar kapni, de engem észre sem vesz csak a gyereket akkor ez időhúzás részéről? Át sem ölel! Néha hoz csokit és ennyi. Nem talizunk kettesben, csak a gyerekkel akar. Engem nem vesz észre, mint nőt. Szerintem nem akar semmit csak így közelít a gyerekhez,jól gondolom? Hónapok óta ez megy, a kérdésemre kétértelmű, vagy lehet kibékülünk választ adja.

Szerintetek hónapok kellenek egy apukának hogy eldöntse kell-e a családja? Én meg ülök és rá várok és már nagyon kivagyok! Kerüli a komoly beszélgetést vagy elfut előle. Ja és szoknyapecér volt, nem a félénk, nyuszi fajta.

2011. jan. 11. 13:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A gyerekemnek mindenképp jobb lesz egy katonatiszt stílusú apuka nélkül. Esélyt akartam adni, hogy észbe kap. De nem...
2011. jan. 11. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de szerintem te vagy az aki folytatni akkarja ezt a kapcsolatot és túl sokat képzelsz a dolgokba, csak azért nem add egyenes választ mert fél hogy akkor eltiltod a gyerektől.
2011. jan. 11. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet, de fordítva.Kell neki a gyerek(ezt mondja ő), de ha nálunk van, akkor engem akar lefektetni és nem is foglalkozik a gyerekkel, rá sem néz, ami nekem fáj!!Most eldöntöttem, hogy kitörlöm az életünkből!!
2011. jan. 12. 16:01
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Neharagudj, de jelenleg is Te adod meg Neki azt a lehetoseget, hogy igy eljen, ahogyan el, s ezzel a tulajdonsagaval.

O meg most is ugy kozlekedik a 3 gyermeke eleteben, ahogyan O akar, s jelenleg Nalad is. De miert engeded ezt igy meg?

Te szereted, de felsz elfogadni az igazsagot! A parod nem olel meg, nem akar Veled lenni kettesben, keptelen arra, hogy atoleljen, s meg csokoljon stb....

Szerinted amikor egy ember szereti a Nejet, a tarsat, akkor ez igy normalis, hogy nem mer hozza erni,

vagy pedig az lenne a normalis, hogy szinte lerohan Teged, mivel nem tudna ellen allni a parjanak?

Tilsd ki az otthonodbol, s amikor majd tudja, hogy mit akar, s tisztaban is lesz az erzelmeivel, akkor jelentkezzen, de kozold Vele, hogy nem fogsz Ra eveket varni, mivel meg ffiatal vagy!!!

Legyen onbizalmad, s ne erezze azt, hogy Te nem tudsz nelkule letezni, mivel pontosan ezzel el vissza, vagy ebbol van elege, mint az elozo kapcsolataiban is.

Elj tudatosan es hatarozottan, es valtoztass!

2011. jan. 14. 16:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Elborzadva olvastam a kommenteket, ne siránkozz egy ilyen után!!!!!!!!!!!!! Fél éve bizonytalanságban tart,és nem ölel át?! Mi voltunk külön a barátommal, de olyan nem volt, hogy ne akart volna átölelni (kérdés, hogy hagytam-e)

De hogy a NŐ könyörögjön az ölelésért?! Szedd össze magad!

2011. jan. 14. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Gyorsan vedd elő józan eszed és nyomd el az érzelmeidet. Magadat sanyargatod ez miatt. Természetesen, hogy lehet élni, ilyen alak nélkül is. Sőt, enélkül lehet csak igazán. Annyira össze fogja törni az önértékelésedet, hogy utána nehéz lesz új életet kezdeni.
2011. jan. 15. 16:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A lányom Apukájával a születése előtt 2 évig, születése után 5 napig voltunk együtt, mert hazaköltözött a szüleihez, azzal az indokkal, hogy a pici sirásától nem tud pihenni, másnap fáradt lesz. Nem voltunk házasok.

Napközben eljött, látogatott, de este sosem voltunk együtt.

Nagyon szerettem.

Mindig hitegetett, hogy majd hamarosan együtt alszunk.

6 hónapos volt a lányom, amikor azt mondta, hogy kezdjük újra. Ugráltam örömömben. Azóta már lassan 3 éves lesz a lányom!

2010. November óta barátkozok egy pasival, aki imádja a lányomat, és vele együtt engem is.

A lányom apukája karácsony előtt felbukkant a láthatáron, hogy jön ünnepeljünk együtt.

Hát tudod, hogy mit mondtam neki....

Boldogtalan éveim voltak nélküled, de most már boldog vagyok és leszek nélküled.

2011. jan. 15. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:

véleményem szerint azért kerüli a beszélgetést, mert még ő sem tudta eldönteni mit is tegyen. egyik lehetősége, hogy folytatja veled a kapcsolatot, még úgy is, hogy már nem érdekled, csak azért hogy a gyerekkel lehessen. másik lehetősége, hogy véglegesen szakít veled.

első esetben két dolog történhet, vagy megszokjátok egymást és ismét egy párként fogtok viselkedni vagy állandó civódás lesz belőle.

második esetben fél, hogy ha szakítotok, akkor távol kerül a gyerektől, nem láthatja akkor, amikor akarja vagy nem olyan rendszeresen ahogy akarja, ellene neveled és nagykorában a gyerek is utálni fogja. esetleg még veled kapcsolatban sem döntött, egy szakítás azzal járna, hogy valamelyikőtöknek előbb utóbb új partnere lesz. ha neked lesz, de még érdekled, az zavarni fogja őt. ha neki lesz, az fogja zavarni, hogy te mit szólsz hozzá.

és ezeknek még sok-sok alsóbb szintje is van.

2011. jan. 26. 03:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad vissza menni hozzá! Legyél erős! Te még szereted, de ő téged már nem szeret! Törődj a gyerekkel és szeresd nagyon, mert az apa nem biztos, hogy ilyen lelkes lesz később is!Találsz majd mást, hidd el!
2011. máj. 3. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia!Mi történt azóta veletek?Találtál párt vagy az apukával vagy együtt?
2013. jún. 24. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!