Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti a gyerekeimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti a gyerekeimet?

Figyelt kérdés
A férjemmel veszekedtünk. Elvesztettem a fejemet, elővettem a kést és hadonásztam vele. De nem akartam megszúrni, csak szó szót követett. Ő el akarta venni, bele nyúlt és véletlenül megvágtam. Elment orvoshoz és vett látleletet. Most válni akar és a gyerekeket is el akarja venni tőlem. Azt állítja, hogy közveszélyes vagyok. Ha szereznék két monoklit „véletlen” és veszek látleletet, akkor mondhatom a bíróságon azt, hogy megvert és csak védekezni akartam? Azért, ne a nyúl vigye a puskát… ő nyúlt bele. Szemét férfiakból már annyira elegem van.
2011. jan. 9. 22:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem inkább azon kéne elgondolkoznod, hogyan jutottál el odáig, hogy kést ránts 1 emberre! Mert ez tényleg nem normális. Hogy elveheti-e ezért a gyerekeket tőled, azt nem tudom, de a monokli nem jó ötlet. MErt esetleg ellentmondásba keveredsz, és csak problémád lehet belőle. (Egyébként az orvos meg tudja állapítani, mikor/hogyan keletkezett a monoklid. És mivel a férjednek már van látlelete, így a tiéd mindenképpen utólag készülne, ezért nem kivitelezhető az önvédelem.)
2011. jan. 9. 23:16
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

"Azért, ne a nyúl vigye a puskát… ő nyúlt bele."

Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? Ha a férjed jogi útra tereli a dolgot, ezért a mondatodért kiröhögnek.

2011. jan. 9. 23:27
 13/31 anonim ***** válasza:
84%

Már bocs de más családokban is balhéznak de kést nem szokot csak úgy előkapni az ember, dulakodás közben egy rossz mozdulat és a szívébe áll a kés, nem csak megvágja.

A férjednek igaza van nem lesz nehéz bízonyitani hogy mentális próblémáid vannak, 1 monokli kevés lesz hogy az ellenkezőjét bizonyitsd.

2011. jan. 9. 23:28
 14/31 anonim ***** válasza:
81%
"ő nyúlt bele" mi lett volna ha az egyik gyerek nyúl bele a késbe mert megpróbál közétek állni.
2011. jan. 9. 23:46
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Na, ezért nem érdemes elmebeteg pi.ák kérdéseire válaszolni, lepontoz minket. Menj orvoshoz, hülye liba! Még jó, hogy nem mindjárt a fejszét kaptad elő! ÖKÖR!!!
2011. jan. 9. 23:50
 16/31 anonim ***** válasza:
92%
23:50 nem baj,ne is foglakozz vele,én már kezdem megszokni,hogy bármit is válaszolok,lepontoznak,hogy a kérdező e,vagy a többiek,nem tudom,de ha ai igazságot írom,akkor rögtön lepontoznak.Teljesen igazda van,ez a nő nem normális,félelmetes,hogy ilyen nők gyereket nevelnek!!!!!!
2011. jan. 10. 00:20
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Úristen! Hirtelen haragú vagyok, vesztem már nagyon össze a férjemmel, de amikor legjobban elborultam, akkor erőből hátba vágtam egy párnával. Még ez után is hülyének és agresszívnak éreztem magam, pedig ha akartam, se tudtam volna így sérülést okozni!
2011. jan. 10. 06:11
 18/31 anonim ***** válasza:
85%

Már ne is haragudj t. kérdező, de te:

1. valóban ön- és közveszélyes vagy

2. vagy túl sok tévét nézel.

Bár inkáb baz előbbi.

2011. jan. 10. 10:52
 19/31 anonim ***** válasza:
63%

Ha beismered elvehetik.Volt rá tanúd?Te azt mondod nem te voltál,ő azt mondja te voltál.Egy állítás,egy tagadás.

DE saját és gyerekeid érdekében keress fel egy szakembert,mert valószinűleg nagyon kilehetsz idegileg,ezt kezelni kellene.Rosszindulat nélkül mondom.Én is anya vagyok,megőrülnék ha a gyerekeimet elvennék,én kést is rántanék,viccen kívül.

Keress fel szakembert,a férjedtől válj el ha szemétségeivel ilyen indulatokat ébreszt benned!A gyerkőcök érdekében.

2011. jan. 10. 13:39
 20/31 anonim ***** válasza:
51%

Várjatok,nem tudjátok min balhéztak össze!Azt nem mondom hogy lehet oka volt rá hogy kést rántott,és rosszabbul is elsülhetett volna...

Tényleg,mi volt a vita tárgya?Min huztad fel magad ennyire,hogy késsel hadakoztál?

Ha a gyerekeimet pakolná és elakarná vinni mondjuk,csak hogy kikészítsen,nos akkor én baltát ragadnék..Le is pontozhattok.Gyerekeim nélkül nem élet az életem.Akkor megértem.

De lehet hogy "csak "egy szimpla megcsalás,amire rájött.Ez mondjuk nem ok.

2011. jan. 10. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!