Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám móresre tanítani?
Figyelt kérdés
Férjem 12 év házasság után megcsalt,illetve szerelmes lett egy nőbe,a mai napig vele van,két éve.Van egy gyermekünk,elég jó módban éltünk.Eladtuk a nagy házunkat,mely közös volt,a kapott pénz kis részét,negyedét adtam oda neki,hogy vegyen magának egy kis lakást,nekem jár a több,mert velem van a gyerek.Elkezdtem építkezni,szép házban lakunk a lányommal.Férjem nagyobb lakást akart,így fel vett jó pár millió hitelt,amit nyögdécselve fizetget.Eléggé mérges vagyok még rá,sosem tudom benyelni,hogy így elhagyott.Hivatalosan nem vagyunk elválva,mert óvatos vagyok,nem tudom,mi lenne a jobb.Mindig veszekszünk,ha találkozunk,és mindig eszembe jut a szemétsége,és akkor elgondolkodom,hogy hogy tudnék borsot törni az orra alá.Szóval szerintetekhogy járok jobban,ha elválok,vagy nem.35/N
Jézusom 35 évesen itt tartasz? Tapsold meg magad...
2011. jan. 9. 14:36
22/35 anonim válasza:
Hozd helyre az önbecsülésed! Az egész probléma abból adódik, hogy még mindig romokban heversz. Már rég el kellett volna válnotok, 2 év után már nincs mit helyrehozni. Hogyan tudsz borsot törni az orra alá? Legyél boldog. Ennyi...
2011. jan. 9. 14:41
23/35 anonim válasza:
OFF: Joghallgató, csak kérdezem, nem csak az életközösség fennállásáig közös a vagyonuk?
2011. jan. 9. 15:05
24/35 anonim válasza:
A ma 13:06 igaza van, amig nincs HIVATALOSAN bejelentve, hogy megszüntették az életközösséget, addig MINDEN közös, a ház is meg az adóság is.
CSAK attól kezve számit külön vagyonnak, ha bejelented a válási szándékot és ezzel dokumentálod a különélést, illetve az életközösség megszünését.
2011. jan. 9. 16:25
25/35 anonim válasza:
Ezeknél a kérdéseknél mindig elgondolkodom,hogy szerintetek ér valamit,hogy mi ide írunk? Felfogja vajon,hogy ő a hibás vagy elkönyveli,hogy itt mindenki bunkó,ide se jön többet és cseszegeti tovább a férjét.Azért van benne egy kis remény,hogy legalább elgondolkodásra késztetjük.
2011. jan. 9. 18:21
26/35 anonim válasza:
16:25 Köszi, pont ezt szerettem volna megtudni, azért írtam, hogy off, csak nem akartam ezért új kérdést kiírni. Bocs mindenkitől. (15.05)
2011. jan. 9. 23:02
27/35 anonim válasza:
Soha nem lesz normális életed, ha így folytatod!
2011. jan. 10. 14:32
28/35 anonim válasza:
Itt a móres NEKED, kedves kérdező! Remélem tanulsz belőle, bár kétlem, amilyen fafejűnek és rosszindulatúnak tűnsz. De a remény hal meg utoljára. Amikor érzed majd hogy múlik a gyűlölet benned, akkor lesz nyert ügyed. Legyen így! Rajtad múlik. Azt meg, ahogy a pénzügyekkel machináltál, úgy hívják, hogy visszanyal a fagyi, váláskor. Szép lesz.
2011. jan. 11. 10:20
29/35 Igor26 válasza:
Valóban a közös vagyon határa az életközösség megszűnése. Ezt nem kell "hivatalosan" bejelenteni, létezik bizonyítási eljárás is (tanúk: szomszéd, a másik nő - hogy egyebet ne mondjak). Te egy újabb érv vagy a házassági szerződés mellett! Amúgy anélkül is több járna neki, de mindegy. Ha hagyta kiszúrni a szemét ennyivel, az ő dolga. Mondjuk, lehet, hogy volt oka...nem tudni
Azt kell mondjam a férjed egy lúzer, te meg egy szivola vagy. :D
Csak találjon egy ügyvédet és kifordít a bugyidból is. Nagyvonalú volt veled, ami az anyagiakat illeti. Amúgy szerintem te nem a férjedet utálod, hanem saját magad, csak ezt sz@r lenne kimondani. A férjed nem volt veled tisztességes, mert gyáva volt, de a gyávasága az ő baja. Te meg HAGYTAD, hogy ez történjen, ergo te is gyáva voltál. Most meg beragadtál ebbe a gyűlölettel hajtható örökmozgóba és szenvedsz. Keress fel egy szakembert. Pszichiáterre gondoltam.
2011. jan. 11. 12:58
30/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Megerősítést kaptam,hogy ne váljak.Azt hiszem,így neki több gondja lesz.:)Köszi!És persze,ahogy tanácsoltátok,élem az életem továbbra is!Nem rosszul!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!