Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok, sajnos. A férjem szemétkedik elég rendesen. Hogyan tudnék én is borsot törni az orra alá, hogy ne legyen olyan elviselhető az élet neki a közös otthonban?
Szerintem nem oknélkül akar válnia férj,szemétkedni akarsz,mert nincs net meg stb.
Na ezért irritálnak engem a háztartásbeliek mert azt hszik ha szülnek x kölyköt a jó vagy épp a pocsolya házasságukba akkor alanyi jogon minden jár nekik...
22:01-es: hidd el, hogy SOK nö dolgozik 15 hónapos gyerek mellett, mert különben éhen hal gyerekkel együtt. Régebben senkinek sem jutott volna eszébe, hogy azért, mert szült egy-két gyereket, nem tud többé dolgozni. Én is 3 hónapos gyerekkel mentem dolgozni - persze nem volt jó dolog, meg kényelmes sem, de nem volt más választásom.
Azt meg nem ártana meggondolni a nöknek, hogy aki otthagyja a férjét, az nem várhatja utána azt, hogy ennek ellenére eltartsa a volt férj. A férjnek gyerektartási kötelezettsége ugyan van, de általában így is jóval kevesebbet tud adni, mint amennyi a házasság során jutott a gyerekekre. Ugyanis ha nem házas, akkor más adókategóriába esik, egy csomó juttatásra NEM jogosult, és így ugyanannyi bruttóból JÓVAL kevesebb lesz a nettója, a gyerektartás pedig ehhez igazodik. Ezen kivül plusszban se nagyon tud(na) adni, mert neki saját magának is fenn kell egy háztartást tartani - valahol laknia kell. Ami EDDIG EGY háztartásra és családra jutott, most annak (illetve kevesebbnek) KÉT háztartást és két "darabcsalád" megélhetését kell elégnek lennie - és a legtöbbször egyáltalán nem jut senkinek sem elég. MÁR CSAK ezért is jobb lenne elöre gondolkodni és nem elhinni, amiket egyesek elképzelnek, mert a valóság nem ez.
Kedves kérdezö: tudom, hogy most nagyon rosszul esik neked a dolog, DE azt ne felejtsd el, hogy ö az apja a gyerekeknek, és mindig is az marad. A gyerekeid érdekében tedd félre a megbántottságodat, és maradj kultúrember. Nekik fontos ember az életükben, és ha elöttük lejártod, akkor azzal a gyerekeknek teszel rosszat, az ö fejlödésüket teszed tönkre.
Idövel neked is kevésbé fog fájni, hogy becsaptak, de ha most kicsinyes módon elkezdesz piszkálódni, akkor CSAK az önbecsülésedet veszted el. Most legyén TE EMBERILEG a nagyobb, és késöbb nem kell semmi miatt szégyenkezned.
Azért álljon meg a menet!
Ha rezsit és hitelt ő fizeti, akkor te nem fizeted, tehát a saját szavaiddal élve te veszélyezteted a gyerekeidet.
Fizesd a felét mindennek, ne akarj a férjed nyakán élni még most is. Ha nem kellett férjként, akkor ne kelljenek az általa biztosított anyagiak se! Teljesen jogosan kapcsoltatta ki a tévét, ha ő fizette. Te is tudsz szerződést kötni bármelyik szolgáltatónál, napok alatt bekötik, nem értem mi ezzel a gond. Az a sok szenny meg reklám ami a tévében megy meg amúgyis minek.
Előző, ne felejtsd el, hogy a pasi még ott lakik a lakásban , csak néha alszik ott a qrvájánál.Használja a lakást.
Gyerektartást nem fizet, 3 gyerekre. És biza-biza, nem kellett volna gyereket gyártani, ha tudta, hogy ribancokkal szeretné múlatni az időt.
Kérdező, ballagj el egy jó ügyvédhez, és ez a sz ar ember fizessen gyerek és asszonytartást.
Kedves előző!
És miből gondolod, hogy a pasi nem költ ugyanúgy a gyerekére mint az asszony? Egyáltalán miért kellene neki gyerektartást fizetnie, ha ugyanúgy ellátja, mint a felesége. Miért feltétlezik rögtön azt, hogy ettől kezdve ő nem vásárol, nem költ, stb.
Ha nem lakna otthon, akkor a teljes rezsi a feleséget terhelné, tehát örüljön az asszony, hogy ő kapja a családi pótlékot (holott közösen járna) és fizesse a rezsi felét rendesen!
Szemétkedéssel csak saját maga alatt vágja a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!