Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Karácsony van, apám az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsony van, apám az új nőjével boldog, elhagyott minket, és mi, anyámmal, eléggé kivagyunk. Mit tehetnék, hogy elrontsam a karácsonyukat?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy gonosz ember, de muszáj lenne fájdalmat okozni nekik. nem hagyhatom, hogy ők boldogan, meghitten, örömben és békében töltsék a karácsonyt, mikor ők szétrombolták a családunkat, apám hátrahagyott mindket, anyám és engem, egyedül. hogy keserítsem meg a karácsonyukat, nem bírom!!
2010. dec. 24. 12:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

az, hogy a szülők szétmennek, nem azt jelenti hogy az apa elhagyja a gyereket... valakinek költöznie kell, gáláns dolog otthagyni a lakást a feleségnek azért.

én jóban vagyok apu barátnőjével, nagyon szeretem. örülök, ha apám boldog, és remélem, anyám is talál valakit magának, akivel boldog lehet. de ez az ő dolguk, nem az enyém.

2010. dec. 24. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:
erről két ember tehet, anyud is hibás hogy elhagyták...
2010. dec. 24. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:

sztem az sms jó ötlet

én vcmi olyasmit írnék h " Boldog Karácsonyt kívánunk nektek!! Ne aggódj,mi anyuval ketten is megleszünk!"

2010. dec. 24. 15:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Én valami ilyen sms-t írnék: Nagyon köszönjük a sok szenvedést, amit okoztatok,remélem jól ünnepeltek, mert ti is sokat fogtok még szenvedni.Hasonlóan boldog karácsonyt kíván, gyereked, aki gyűlöl, s nem felejt....

S, ha babonásak, akkor elromlik a hangulatuk.Ha, meg érzéketlen, akkor hiába töröd magad.Majd a sors elintézi, csak ki kell várni. Őszintén sajnállak.Sok erőt kívánok, Neked és anyukádnak.

2010. dec. 24. 22:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Írd meg az előző sms-ét, és bízd a karmára!
2010. dec. 25. 17:47
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Én ennél szemetebb lennék: Apu van számodra egy karácsonyi ajándékom. Anyu terhes. Tőled. Pár hónap és két gyerek után fogsz tartásdíjat fizetni!
2012. jún. 19. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!