Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony van, apám az új nőjével boldog, elhagyott minket, és mi, anyámmal, eléggé kivagyunk. Mit tehetnék, hogy elrontsam a karácsonyukat?
az, hogy a szülők szétmennek, nem azt jelenti hogy az apa elhagyja a gyereket... valakinek költöznie kell, gáláns dolog otthagyni a lakást a feleségnek azért.
én jóban vagyok apu barátnőjével, nagyon szeretem. örülök, ha apám boldog, és remélem, anyám is talál valakit magának, akivel boldog lehet. de ez az ő dolguk, nem az enyém.
sztem az sms jó ötlet
én vcmi olyasmit írnék h " Boldog Karácsonyt kívánunk nektek!! Ne aggódj,mi anyuval ketten is megleszünk!"
Én valami ilyen sms-t írnék: Nagyon köszönjük a sok szenvedést, amit okoztatok,remélem jól ünnepeltek, mert ti is sokat fogtok még szenvedni.Hasonlóan boldog karácsonyt kíván, gyereked, aki gyűlöl, s nem felejt....
S, ha babonásak, akkor elromlik a hangulatuk.Ha, meg érzéketlen, akkor hiába töröd magad.Majd a sors elintézi, csak ki kell várni. Őszintén sajnállak.Sok erőt kívánok, Neked és anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!