Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsony van, apám az új nőjével boldog, elhagyott minket, és mi, anyámmal, eléggé kivagyunk. Mit tehetnék, hogy elrontsam a karácsonyukat?
Figyelt kérdés
nem vagyok egy gonosz ember, de muszáj lenne fájdalmat okozni nekik. nem hagyhatom, hogy ők boldogan, meghitten, örömben és békében töltsék a karácsonyt, mikor ők szétrombolták a családunkat, apám hátrahagyott mindket, anyám és engem, egyedül. hogy keserítsem meg a karácsonyukat, nem bírom!!2010. dec. 24. 12:27
11/26 anonim válasza:
ki mondta, hogy mikor hagyta el öket?
12/26 A kérdező kommentje:
5. én nagyjából tudnám, de anyám...
6. de akkor is az apám..
7. ja még szentnek is kiáltsuk ki, mi??? kb. 1 héttel ezelőtt költözött a kis barátnőcskéjéhez...
2010. dec. 24. 12:46
13/26 anonim válasza:
Hát ha ennyire kivannak,és anyja zokog roncsként,nem hiszem hogy nem mostanában lépett le...
14/26 anonim válasza:
"nem vagyok egy gonosz ember"
- De, az vagy.
15/26 anonim válasza:
hàt nem tudom...hazudjon végig egy karàcsonyt?...
semmi értelme..legyen boldog a nöjével azt kész.. anyukàd meg hiàba sír
16/26 anonim válasza:
Nem feltétlenül gonosz ember,csak dühös...(1.)
17/26 anonim válasza:
Nem nagyon tudok mást tanácsolni mint azt, hogy hagyd a bosszút. Nem segítesz magadon, attól még ugyanúgy fájni fog. Ha apád egy lelketlen gyökér, semmi nem fogja érdekelni, az ilyeneknek nincs szívük. A helyedben inkább anyukádat megölelném és biztosítanám róla, hogy te nagyon szereted és soha de soha nem fogod elhagyni, te mindig mellette leszel, számodra ő a legeslegfontosabb a világon. Szerintem ettől egész biztos jobb kedve lenne kicsit. És próbálj meg ne búslakodni egész nap, mert az anyukádra is átragad!
18/26 anonim válasza:
am is ayukàd nem làncolhatja magàhoz. (persze régen nem is azt jelentette a hàzassàg, hogy az elsö adandó alkalommmal lelépünk)
de ha együtt maradnak és nem boldogsàgból és szerelemböl az talàn rosszabb is.
19/26 anonim válasza:
"Fel kéne nőni! Elég gyerekes vagy, ilyen gyereket én is elhagynék."
Egy szülő semmilyen körülmények között nem hagyhatja el a gyerekét. Bár kezdjük ott, hogy a hozzád hasonlóknak meg se kellett volna születniük:)
20/26 anonim válasza:
Az iylen embrekre csak jogi úton lehet hatni.... több iylet is ismerek....fizettesetek vele családi pótlékot minden kedvességtől eltekintve..havi 10k-val lazán lehúzzátok aztán dolgozhat:D:D:D Ja és ha nem fizet...akkor abehyjtók kimennek hozzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!