Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás utáni újrakezdés, de mindenáron?
Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk/voltunk együtt.2 éve született meg a kisfiunk akit nagyon vártunk.De 1éve a kapcsolatunk teljesen megromlott.(anyagiak, munkahelyi stressz a részéről,fáradság stb...)A gyereket sokat látogatta,elvitte,sőt egy idő után már közös programjaink is voltak.Kb 4 hónapja felvetettem neki, hogy mi lenne ha nulláról tiszta lappal kezdenénk mindent,elmondva az érzéseimet hogy szükségem van rá és én meg tudnék neki bocsájtani.Nem mondott rá semmit de egyre többet jött hozzánk,sőt pár hónapja rendszeresen itt is alszik hétvégente.De semmi nem történik.Minden közeledésemet háritja,mondván hogy olyan furcsa.Néha távolságtartó és rideg, néha ajándékoz vesz.Nem tudom hova tenni ezt.Amin most kiborultam h egy szimpla kézfogást is visszautasitott.Mondtam hogy akkor döntse el mit szeretne, mert nekem szükségem lenne rá, de ez igy nem működik és hogy akkor hivjon fel(ami ezidáig mindennapos volt)ha eldöntötte.Mint nő nem érdeklem?(pedig mások szerint igenis csinos vagyok).Már dolgozom nem függök tőle.De a viselkedésén nem tudok kiigazodni.Adjatok tanácsot,ti hogy látjátok?2010. dec. 14. 17:34
21/22 anonim válasza:
Szia! Én írtam ki a kérdést, feljebb párral, hogy fél év után újra akartuk kezdeni. 2 hónapja nálam ül minden nap és nem közeledett. Hárított, hogy neki idő kell (anno 3 hónap ismeretség után megkérte a kezem). Nekem is iszonyat nehéz felfognom, hogy azért nem közeledik, mert NEM AKAR. Ennyi. Tudom hogy fáj. NEkem is fáj. De ne mondd nekem hogy egy agyban egészséges férfi biológiailag nem kívánja meg azt a nőt hónapok alatt 1x sem, akit szeret! Felejtsd el, csak hülyít. És engem is sajnos :(
22/22 anonim válasza:
Te léptetted le, most meg zavar, hogy jönne is vissza meg nem is, és kicsit tanácstalan ebben?! Heh?! Tudod, sokan vannak, aki egyszer megégették a kezüket, és többé nem akarnak tűzbe nyúlni. Csak ennél is többen vannak, akik mem ilyenek. És még te hozod őt olyan jelyzetbe, hogy mostakkordöntsön, de gyorsan?! Pfff... Pedig le merném fogadni, hogy szeret, de nem meri bevállalni, mert egyszer ott volt neked őszintén, aztán te mondtad neki, hogy hespics...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!