Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás utáni újrakezdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás utáni újrakezdés, de mindenáron?

Figyelt kérdés
Párommal 5 éve vagyunk/voltunk együtt.2 éve született meg a kisfiunk akit nagyon vártunk.De 1éve a kapcsolatunk teljesen megromlott.(anyagiak, munkahelyi stressz a részéről,fáradság stb...)A gyereket sokat látogatta,elvitte,sőt egy idő után már közös programjaink is voltak.Kb 4 hónapja felvetettem neki, hogy mi lenne ha nulláról tiszta lappal kezdenénk mindent,elmondva az érzéseimet hogy szükségem van rá és én meg tudnék neki bocsájtani.Nem mondott rá semmit de egyre többet jött hozzánk,sőt pár hónapja rendszeresen itt is alszik hétvégente.De semmi nem történik.Minden közeledésemet háritja,mondván hogy olyan furcsa.Néha távolságtartó és rideg, néha ajándékoz vesz.Nem tudom hova tenni ezt.Amin most kiborultam h egy szimpla kézfogást is visszautasitott.Mondtam hogy akkor döntse el mit szeretne, mert nekem szükségem lenne rá, de ez igy nem működik és hogy akkor hivjon fel(ami ezidáig mindennapos volt)ha eldöntötte.Mint nő nem érdeklem?(pedig mások szerint igenis csinos vagyok).Már dolgozom nem függök tőle.De a viselkedésén nem tudok kiigazodni.Adjatok tanácsot,ti hogy látjátok?
2010. dec. 14. 17:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Nem sértődtem meg.És nem küldtem el a gyereke mellől, mivel amúgy is hétvégenkét van csak itt és ez hétfőn történt.Addig akármi lehet.

Igaz megtettem a lépést, nyitottam, de nagyon sok kétértelmű dolgot tett többek között az itt alvást is(amit nem én eröltettem), mint a közös programokat sem gyerek nélkül.Azt sem hogy ajándékot vegyen,azt sem hogy idegeneknek még mindig úgy mutasson be hogy a nejem.

Azt hittem partner lett volna az újrakezdéshez, csak időre volt szüksége ennyi.Egyszerűen mivel egyértelmű választ nem kaptam(ami nekem igenis számit a fent leirt kétértelmű megnyilvánulásai miatt)ezért mondtam azt hogy gondolja végig mit is szeretne.Ez természetesen nem azt jelenti hogy eltiltom a gyerektől, de akkor ki kell találnom azt hogy oldjam meg hogy vele egyáltalán ne találkozzak,mert EZ nekem nagyon fáj.

2010. dec. 14. 19:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem simán fél és nem akarja elcseszni, ezért csinálja lassan a dolgokat.
2010. dec. 14. 19:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Ja és nekem pedig egyáltalán nem az jött le az egészből, hogy nem akar tőled semmit. Csak tudod egyszer már elváltatok,így azért másabb a dolog. Nem aludna ott, ha nem akarna téged.

Majd meglátjuk én vagyok jobb emberismerő, vagy a többiek, de én biztos vagyok benne, hogy még érez irántad valamit.

2010. dec. 14. 19:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi a pozitiv és negativ válaszokat is.

Pont azért kérdeztem hogy ez mi lehet, mert nem tudok kiigazodni hiszen ilyen hülye helyzetben soha nem voltam még.

Most akkor nem maradt más hogy várok,de sztem a részéről ez már eldőlt...

2010. dec. 14. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Tedd feltekennye pl.!

Amikor jelentkezik, akkor mond azt, hogy randid van, s nem ersz ra!

Erre lepni fog, ha meg mindig szeret es akar Teged.

2010. dec. 14. 20:05
 16/22 anonim ***** válasza:
ki vetette fel a válást,Te vagy Ő?
2010. dec. 14. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell féltékennyé tenni, nem kell erőltetni, hogy végre mondja meg mit akar. Sejtem, hogy nagyon nehéz várni, de az idő eldönti. Mindent csinálj úgy, mint amit szoktál, ahogy nélküle szoktad! Ne tukmáld rá magad! Legyél nyitott mindenre, de éld a saját életedet és majd kiderül, hogy mi fog történni.

2010. dec. 14. 23:18
 18/22 A kérdező kommentje:

Az elválás végülis közös megegyezés volt.Nem voltunk házasok csak együtt éltünk nálam.Ő csak szünetet akart volna tartani annó, amire én összepakoltam a cuccait, hogy ha egy család vagyunk akkor nem lehet közben léptem nyomon, minden problémánál elmenekülni.Ezt persze úgy vette hogy én dobtam ki,persze ez ki lett forgatva.

Mindenképp várok,más választásom úgysincs.

köszönöm

2010. dec. 15. 10:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Fú én a párommal vagyok úgy, hogy nem vonzódom már hozzá a szülés óta, nem tartom már férfiasnak, anyagilag is rosszabbul állunk. Sosem gondoltam, hogy idáig jutunk. Én is azon gondolkodom, hogy külön kellene mennünk. Nem akarom tovább részletezni az életem. Talán nálatok is ilyen lehet, hogy valami hiányzik a pasidnak, vagy valami elromlott?
2010. dec. 16. 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nálatok szerintem más a gáz. Nem akarok beleszólni a világért sem, de a terhesség és a szülés kicsit kikészíti a hormonokat, én azért még bíznék a dologban.
2010. dec. 17. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!