Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feljelentsük az exnejet?
"A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:41"
remélem nem lesz gyereked! -.-
miért nem kéri a párod h magához vehesse a gyereket? kérvényezze,mondja el mi a gond,a gyámügy kimegy,lehet h megkapnátok a kislányt. én csodálom h ennyi ideje birjátok a gyerek nélkül. mindenképpen ügyvéd,sztem ő megmondja hová menjetek.
ha betegségre hivatkozva nem adja a gyereket,kérjetek orvosi papírt. ha egy helyen laktok,templomba ti is vihetitek.
és ha egy helyen laktok,pláne nem értem,miért nem menteok oda személyesen??????????
Ha rendőrrel mennétek:
1. nem merné el nem engedni a gyereket
2. ha nem engedné el, arról jegyzőkönyv lenne és és ezt minden hétvégén el lehetne játszani, majd pedig a gyerek elhelyezésén változtatni. Bár szerintem rendőr túlzás, inkább családsegítősök kellenének ide.
Ha a második férje nem keres pénzt, újra elhelyezést is kérhettek, hivatkozva arra, hogy nem elég jó az ottani környezet, nem tudom pl. az egy főre eső jövedelem megvan-e például és az elmaradt hétvégék is segítenek rajtatok. Sajnos az a baj, h nagyon anyapárti az elhelyezés Magyarországon, ami nem jó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!