Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy házasságot érvényteleniteni? Katolikus esküvőt?
A szart lekell húzni,ezért nam vagyok esküvő párti,meg ami nem megy azt ne erötessük már...Esküvő nélkül könnyebh ha x nel nem gey már ,keresel y-ont és mész tovább,én 10 éve vagyok hüséges,de nem lezs esküvő ,párom is irtózik ettől a látszat templom giccstől,nagy fidrem fodrom esküvő de aztán kétévet se bírnak ki egymás mellett,mi esküvő nélkül saját foagadalmunkkal 10 éve kitartunk...Nem látszatból,kényszerből,érdekből, nincs nála jobb jelölt indokokból kell házasodni,és akkor talán nem lenne ennyi válás. Inkább lettél volna egyedül és kerestél volna vártál volna,nem te az első dandóhoz hozzámentél,mert hát ő is jó lezs...Jó lett?
A szex müködik?
Beszélgettek?
Vagy,mint két idegen,éltek egymás mellett,mert akkor nincs értelme az egésznek...
Nem lehet hogy más a baja?amit esetleg nem mer elmondani?
Hasonló szitu volt nálunk is de megbeszéltük igaz nem a férjem de emelt a kapcsolatunk színvonalán.
Ha annyira szereted ne az új esküvő járjon a fejedbe ma este ülj le vele beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!