Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy házasságot érvényteleniteni? Katolikus esküvőt?
Nem értem miért ez az alapvető gondod? Még benne vagy egy -eredetileg örökre szóló- kapcsolatban. De te már egy látóhatáron sem lévő férfival való házasságod formaságai miatt aggódsz...
Mi lesz, ha az új szerelmed - ha lesz egyáltalán- majd ateista lesz, vagy buddhista vagy akármilyen szektás...
Ne erre pazarold az energiáidat, hanem teremts békét a lelkedben és az életedben!
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
Paterold ki a szemétláda férjed...bár ki tudja milyen oka lehet hogy megcsal...gondolkodtál már ezen?Mert lehet benned is van épp annyi hiba mint benne!Pláne az hogy a házasságod romokba te meg már az új házasságon gondolkodol....ez nekem kicsit fura!
Nekem úgy tűnik nem szeretitek egymást...fellángoltatok és csak azért házasodtatok mert anyuék apuék elvárták...kötelezettségből!Régen rossz ha nem az igazi szeretetről szólt a dolog!Ha meg csak egyoldalú a dolog ...nem hiszem hogy nem voltak előjelei...pl a volt nőjét szereti,nos...ezt érezned kellett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!