Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nevre irasam a szuletendo gyermekem ha valni akarok, az enyemre vagy az apjara?
Figyelt kérdés
A ferjem arab es naluk a szokas valas eseten az,hogy a gyermek a ferjnel marad|!En nem szeretnem,hogy tolem elvegyek a gyermekem es ezert gondolom,hogy jobbha az en nevem utan iratom!Varom a velemenyeteket!2010. nov. 20. 21:45
21/42 anonim válasza:
Nincs honosítva a házassága-magyarán ő innen nem tud elválni, csak a férje hazájában. Orvos meg nem fog vetélésről papírt írni, ha az nem történt meg. Elveszítené a munkáját, fizethetne egy csomó pénzt és még némi börtön is kilátásba kerülne, lévén hogy épp okirathamisítást javasoltál a kérdezőnek.
22/42 anonim válasza:
Akkor nincs más megoldás, mint eljönni, és eltűnni, hogy ne találja meg. Nagy az EU, változtathat a kérdező nevet is. De egyébként akkor sem értem, hogy a válással miért kell várni, miért nem bontják fel minél hamarabb a házasságot? Az a gyerek addig van tuti biztosra az anyjánál, amíg benne van. Ahhoz, hogy ne nyúlhassa le semmiképpen az apja, fontos, hogy amikor megszületik, annak már fogalma se legyen, hol található a kérdező.
23/42 anonim válasza:
Első 22:00 vagyok. Nagyon sajnálom, hogy így jártál. Javaslom, hogy a magyar rokonaid kérdezzenek meg itthon egy ügyvédet. Polgári esküvő volt, vagy mecsetben? Vagy a mecsetest elfogadja az állam Cipruson? Csak mert a magyar nem, mecsetben volt az esküvőnk, de jogilag hajadon maradtam.
24/42 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagon de nem is Sziriaba(az o hazajaba) kottunk hazassagot,hanem Cipruson!akkor soht nem tudok elvalni ha hazajovok?es ha honositanam a hazassagot azutan el tudnek-e itt valni?s a gyermeket az en nevem utan iratnam!
2010. nov. 20. 22:20
25/42 A kérdező kommentje:
Cipruson se fogadjak el csak a mecstben torteno hazassagot!Nekunk meg volt ott is es polgarilag is!
2010. nov. 20. 22:23
26/42 A kérdező kommentje:
Hat mikor szuletik a baba,akkor mar jo messze leszek tole,de azert szeretnek elvalni valahogy!
2010. nov. 20. 22:25
27/42 anonim válasza:
Ő tudja már, hogy válni akarsz, vagy még ezt is be kell adnod neki valahogy? Ha akarja, simán el tudja húzni a válást a gyerek születése utánra. Elég, ha nem hajlandó aláírni a papírokat.
28/42 anonim válasza:
Ha az anyakönyvi kivonatba bekerül az apa neve, onnantól ugyanolyan jogai vannak, mint neked, az anyjának.
Tehát a lehetőségek:
1, Most azonnal összepakolsz, eljössz onnan és jó messze új életet kezdesz. Itthon megváltoztathatod a neved, nem fog megtalálni, nevelheted egyedül a gyereked.
2, Az előzőt azzal kombinálod, hogy mielőbb hozzámész itthon valakihez és akkor a gyerek apjaként ő lesz bejegyezve. Ez akkor működik, ha valóban nem volt honosítva a házasságod és az magyar anyakönyvi hivataltól sem kértél annó igazolást arról, hogy hajadon vagy.
3,Beletörődsz hogy így jártál és maradsz a férjeddel.
29/42 anonim válasza:
Én úgy tudom hogyha itthon szülsz, akkor nem fogják "kiadni" a gyereket az apának.Gyere haza minél hamarabb!:/
30/42 anonim válasza:
Ha holnap elválnál is ő lenne az apa, ezen nem tudsz változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!