Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nevre irasam a szuletendo gyermekem ha valni akarok, az enyemre vagy az apjara?
Figyelt kérdés
A ferjem arab es naluk a szokas valas eseten az,hogy a gyermek a ferjnel marad|!En nem szeretnem,hogy tolem elvegyek a gyermekem es ezert gondolom,hogy jobbha az en nevem utan iratom!Varom a velemenyeteket!2010. nov. 20. 21:45
1/42 anonim válasza:
Hát a neve teljesen mindegy, az számít, hogy szerepel e a születési anyakönyvi kivonatban. Ha igen-márpedig fog,mert házas vagy-akkor apának ugyanolyan jogai vannak a gyerekhez, mint neked. Reménykedj, hogy lányod fog születni...
2/42 anonim válasza:
És ott fogtok élni-válni vagy itt?Az, hogy ott mi szokás, az itt nem számít.
3/42 anonim válasza:
Hát egy arab férfinak marhára nem számít, hogy mi itt a szokás, ha fia születik az asszony meg válni akar...Tisztelet a kivételnek
4/42 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok es fiam lesz!Ugy dontottem hogy szules elott ket honappal vegleg elhagyom a parom!Nem birom a muzulman gondolkodas modjat!Egy eve a hazbol ki sem mozdulunk,meg kendot is akar velem tetetni es hadd a tobbit ne is soroljam!Csak ez agaszt ha az en nevem utan irom a gyermeket akkor el tudja-e venni tole?
2010. nov. 20. 21:54
5/42 anonim válasza:
Ha nem telik el 300 nap a válás kimondása és a szülés között, a férj/exférj nevére anyakönyvezik a gyereket.
6/42 A kérdező kommentje:
Cipruson elunk!O meg sziriai
2010. nov. 20. 21:57
7/42 anonim válasza:
El tudja, mivel ő az apja. Ugyanolyan jogai vannak a gyerekhez, mint neked.
8/42 anonim válasza:
21.50 vagyok és sok arabot ismerek, sőt a családomban is van.A lányokhoz is ragaszkodnak ugyanúgy, sőt nagyon féltik őket és nagyon gyerekszeretők.Ott tényleg az apák kapják, de azért, mert általában a nők háztartásbeliek és nincs saját jövedelmük.Egyébként persze jogaik se nagyon, sajnos, de ha itt váltok, akkor más a helyzet.Legfeljebb kicsempészni tudja a gyereket.
9/42 A kérdező kommentje:
Na de meg az van,hogy komplikaljam a dolgot,hogy a hazassagunk nincs honositva es en ithon fogok megszulni...hmm?
2010. nov. 20. 21:59
10/42 anonim válasza:
Hát ha már most így álltok, én a helyedben azt hazudnám neki, hogy félreléptem, és nem is az övé a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!