Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokta megitélni a bíróság a láthatást?
Nekem 2 éves volt a lányom amikor bíróságon voltunk akkor még nem vihette el az apja láthatás alatt csak meglátogatni jöhetett szombat,vasárnap délután 3-6ig.
Tőlem megkérdezték hogy mikor kel fel délután meg hogy mikor fürdik este,és ez alapján döntöttek ez mellett az idő mellett.
Inkább egyezzetek meg.
Szerintem ilyen kicsi babánál az lenne a legmegfelelőbb,ha az apa kétnaponta elvinné sétálni,a családjához 3-4 órára.
Tudod az a kicsinek sokkal rosszabb lesz,ha pár év múlva kvázi idegeneknél kell hétvégéket eltöltenie,mintha szép lassan megismerkedik velük.
Most már csak az a kérdés mennyire szereted a gyerekeket.
Hát,az a másik nő,az most éppen az élettársa/felesége.Úgyhogy a gyermeketek életéből úgyse tudod majd kiiktatni.
Amit tudsz csinálni,az az,hogy méltóságteljesen kezeled a helyzetet,hogy a gyermeketeknek a lehető legjobb legyen most és a későbbiekben.
Biztos nehéz elképzelni/belenyugodni,hogy "az a a másik nő"a te kicsikéd közelébe kerüljön,de ezzel a döntéseddel nagyban tudod befolyásolni a gyermek jövőjét.Hiszen nem lesz mindegy neki,hogy szeretik,vagy éppen csak eltűrik majd a másik családnál,még ha most ez hihetetlen is számodra.
Nem is szólva arról,ezek az órák még jól jönnek,hogy a gyermekednek egy kipihent,jófej anyukája legyen(sőt,tanulni is lenne lehetőséged,hiszen a felnevelésének nagy része a te válladon lesz ezentúl)
Sokszor írtam/mondtam,most is megteszem:attól leszel jó anya,ha el bírod fogadni,hogy a gyermekedet nem magadhoz láncolod,hanem elengeded....most per pillanat az apjához.De még sok ilyen alkalom lesz később az életében.
És ha neked lesz valakid? Cirkuszoljon, holott kvázi a gyereked együtt fog lakni egy idegen pasival?
A saját bosszúd miatt ne tedd tönkre a gyereked lelkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!