Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam tovább?
tegnap 21:37
Te normális vagy? Még szegény pici férjet kéne pátyolgatni? Istenem, te tökéletes leszel olyan pasinak aki kefél jobbra-balra.
A kérdezőnek: Nem tudhatod, hogy a gyerekeknek ez mennyire jó. Az én apám is megcsalta anno az anyámat és a mai napig utálom. Anyám vele maradt miattunk (a gyerekek miatt) én meg mindig is azt vártam, hogy mikor válnak már el végre. Utálom az ilyen s.eggfej pasikat és ha az én párom meg merne csalni, akkor látna utoljára akármennyire is szeretem. Engem senki nem fog így megalázni és senki nem fog hülyének nézni! Mi teljesen egyenrangúak vagyunk. (Persze azzal tisztában vagyok, hogy a kapcsolatok többségében a pasi szinte azt csinál amit akar, de a nő nem. Hát gratulálok!) N/27
Kedves utolsó: igen, normális vagyok. Tudod, hány ilyen nőt hallottam már, mint te? Marha nagy szájuk volt... Aztán megcsalták őket és átértékeltek dolgokat. És nem feltétlenül hagyták el a párjukat, mármint ha az maradni akart egyáltalán.
Ha szerelmes vagy a férjedbe és tudod, TE mit hibáztál (igen, ő is nagyot hibázott), hogy ez történt, és gyerekek is vannak, akkor nem feltétlenül az azonnali válás és utána egyedül sirdogálás a legüdvözitőbb megoldás.
Megnéznélek téged is ilyen szituban, de nem kivánok neked rosszat.
A kérdező meg felnőtt ember, kapott tanácsokat, majd eldönti, számára melyik jön be leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!