Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam tovább?
Pontosan úgy van ahogy előttem a férfi írta. HA szeretek valakit nincs harmadik személy.Viszont a férjednek piszok kényelmes,hogy hazajárhat,mert az asszony még mindig főz,mos,rá,és még támogatnia sem kell anyagilag..
A szeretővel meg él mint Marci a hevesen..
Ime a válasz: Ha szereted a feleséged és boldog vagy, akkor nem lépsz félre.
Ergo a férjed nem volt boldog, csak te hitted azt.
Igen, ha érzelmek vannak, akkor eldobhat a nőért mindent. Mondjuk a "minden" nem tudom, mit takar, hiszen a gyerekek maradnak a gyerekei, az összegyűjtött javak fele az övé, csak helyetted kap valakit, akit szeret és akivel boldog.
De: az is lehet, hogy csak megbolondult egy kicsit és mikor elköltözik, akkor rájön, hogy te kellesz neki. Hagyd elmenni, ne sipákolj, csak tudasd vele, hogy bármi legyen a döntése, te szereted őt és sajnálod, ami történik. Ja, és ne enged,d hogy ki-be járkáljon, mintha ez az otthona lenne, mert akkor nem fogsz hiányozni neki, ha bármikor láthat... Hagyd, hogy elteljen egy kis idő nélküled. Én igy tettem, 2 hét után visszajött a férjem.
tegnap 20:17
Attól, hogy te megalázkodsz a férjed előtt, másnak még nem kell!
Ha már nem akkarod egyérelműen fejezd be, ha sms-t ír ne olvasd el, ad be a vállópert, egyezetek meg a láthatásban.
Szerintem itt neked kell dönteni a párod egyszerűen nem mer állást foglalni.
"És ha vissza akar jönni akkor mit csináljak áldozzam fel magam a gyerekeimért?"
Ja, ez alapján itt nincs nyitott kérdés, ha neked áldozat lenne vele maradni, akor nincs miről beszélgetni. A gyerekidnek nem érdeke, hogy te áldozati mártirt játszál, ezt te is tudod, tehát akkor válni KELL.
Eddig azt hittem, szereted a férjedet, de tévedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!