Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy léptetek túl életetek legnagyobb szerelmi csalódásán?
Én még fiatal vagyok (23), és úgy néz ki, hogy most romokban hever a 6 éves kapcsolatom. Azért írtam ide, mert érettebb emberek véleménye/tanácsa érdekel.
Az egész 6 év hazugság volt, csak ígéretek, szavak voltak, tettek soha.. És már nem bírom tovább. Ott akarom hagyni, de egyszerűen nem megy. Gyenge vagyok, de nem folytathatom, mert ha megteszem csak visszarohanok valakihez, aki folyamatosan csak csalódást okozott.
23 éves vagy. Az egyik legszebb korszaka az életednek. Ne rontsd el azzal hogy olyan emberre pazarolod az idődet aki csúful elbánik veled, kihasznál, hazudik....stb.
Makacsold meg magad, légy erős, fordíts hátat a múltnak, keress új kapcsolatokat, barátokat akár virtuálisan interneten is, keress új feladatokat, célokat, hobbit.
Biztos vannak olyan dolgok melyek érdekelnek, csak nem volt rá időd.
Mikor a fejem felett összecsaptak a hullámok, a házasságom romokban hevert, szülés utáni depresszióban süppedtem tök egyedül, felfedeztem egy új hobbit, vele együtt előbb az interneten sok új barátot, társat találtam, akik az azóta eltelt 6 év alatt igazi barátok lettek.
Ha tudok neked segíteni keress meg.
34 éves anyuka
Bocsi, most szemét leszek, de úgy gondolom, hogy ennyire szar mellette, akkor már régebben is voltak problémák. Tudom hogy ha szeretsz valakit, nehéz elengedni, hát még neked kidobni, de edig miért nem tetted meg?
Amúgy tényleg éld ki magad, tanulj azt ami érdekel, esetleg egy új nyelvet, és ha szüleid engednek, és van kedved, szerintem húzz el jó messzire tőle, mert hát lehet, hogy még nem laktok együtt, de gondolom nincs közetetek egy tenger, úgyhogy akarva akaratlanul is láthatod őt, és az csak szarabb lenne.
25 eves voltam, fel vilagot repultem korbe miatta. Mire odaertem, o elkoltozott. Telefonon ertekeztunk aztan egy no vette fel...........
Hu azt hittem belehalok! Sok ido telt el. Rajongok jottek, mentek, senki hozzam nem erhetett ugy kb. egy evig. Aztan egyszercsak azt gondoltam, hogy nem lehetek eletem vegeig egyedul! Jott egy par honapos aztan egy 3 eves kapcsolat es aztan a ferjem. Akitol jobbat nem is kivanhatnek.
HA valami nem megy az elet tul rovid ahoz, hogy boldogtalanok legyunk. Valoban az ido az, ami gyogyit megha kozhely, akkoris!
Remelem te is megtalalod, azt aki a masik feled valoban es annak amit mond es iger tartalma is van! Oszinten, tiszta szivembol kivanom ezt neked!
Azért nem hagytam ott eddig, mert minden egyes viselt dolga után ígérgetett, esküdözött, én meg bedőltem..
És sajnos tényleg azt érzem, hogy nélküle nem leszek semmi, de ennél jobban, már nem szenvedhetek..Teljesen elhagytam önmagam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!