Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akarok, mert a párom semmire sem hajlandó, unalmas,
lapos a kapcsolatunk, egész nap csak fekszik meg tvzik. Mit
tegyek, hogy kirángassam? Tudom, nem ez a topikba kéne
írni de máshol 20 évesek vannak. Mi 35.
Kedves kérdező: mit jelent az, hogy makacs, és köti az ebet a karóhoz. Akar valamit, de te sem engedsz. Mi lenne, ha hagynád az ő kedve szerint a dolgokat? Nem lehet az, hogy szülés után elhíztál, vagy ilyesmi, és inkább otthonmarad. Szal a párkapcsolatot érdemes megvizsgálni, de azért hagyjad majd őt is beszélni. Szóba jöhet a depi is, a szorongás. Szóval türelem.
2010. nov. 16. 18:53
Szerintem semmi baj a pároddal, kérdező. Egyszerűen nem olyan, mint ahogy azt te akarod, ami nem feltétlenül jelenti azt hogy rossz. Nem értem miért kell erősködnöd hogy mászkáljon ide-oda, ha egyszer nem akar. Sőt, még mondja is hogy menj el. Hát mire vársz? Az meg hogy nincs mindig kedve a szexhez...hát nekem sincs. És? Vagy talán minden egyes alkalommal akarjon szexelni, amikor te is? Látod ez itt a probléma: egyszerűen azt akarod hogy olyan legyen, úgy viselkedjen, ahogy azt te akarod, és kész. Kiváncsi lennék a párod verziójára is, nomeg arra a bizonyos incidencre amikor "húzott egy határt".
2010. nov. 16. 18:54
nézd meg a Színes fátyol c. filmet és sokmindent meg fogsz érteni a házasságról és a válásról. erre a problémára NEM A VÁLÁS a megoldás. csak te nem ismersz másikat. talán találsz más megoldást a film alapján. itt az ismertetője, hogy lásd, mit ajánlok.
[link]
... jah, és nem kell ehhez a távolkeletre menni...
2010. nov. 17. 09:41
24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Nem, nem vagyok elhízva. sőőőt, úgy nézek ki, mint egy afgán agár, 4kg mínusszal a terhesség előtthöz képest...
Remélem sikerül kompromisszumot kötnünk, csak épp ez a baj, hogy én húzok az ő verziója felé, de várnám őt a félúton és nincs ott....
Szorítsatok, nem akarok válni csak kétségbe estem :((( Olyan, mintha szégyellne. Mindenki a párjával tolja a babakocsit én meg egyedül és ez rosszul esik. Pedig neki több szabadideje is van mint az átlagnak, ezért is esik rosszul.
Az ilyesmi engem is zavar,hogy nem tolta a babakocsit velem,meg soha nem jött velünk játszóterezni,meg nagyon sehova,de nálunk más bajok is vannak,ezért én készülök lépni a napokban.Én sok rosszat kaptam az évek alatt,nem csak az a baj hogy nincs közös program,élmény,hanem sokszor ok nélkül is csúnyán beszélt velem és lejáratott mindenki előtt már,józanon,ittasan is,a szüleim pl nem járnak évek óta,mert szinte elzavarta őket ok nélkül,meg csúnyán beszélt velük,túl sok a feszkó,hamar bedurran és nekem erre nincs szükségem.Aki így beszél valakivel ahogy ő velem,az annyira szeretheti,elegem lett,pedig én mindent megtettem amíg tudtam hogy neki jó legyen,most kap a sok rosszért,egyedül marad.
2010. dec. 28. 14:26
Mi lett kedves Kérdező? Együtt vagytok még? Vagy elváltatok?
2018. okt. 13. 21:49
Kapcsolódó kérdések: