Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akarok, mert a párom semmire sem hajlandó, unalmas,
lapos a kapcsolatunk, egész nap csak fekszik meg tvzik. Mit
tegyek, hogy kirángassam? Tudom, nem ez a topikba kéne
írni de máshol 20 évesek vannak. Mi 35.
"Akkor inkább váljatok el!"
Most olvasom ,hogy van gyerek és "imádja őt"...
Akkor itt nem a válás a megoldás...hogy mi azt nem tudom...
2010. nov. 14. 16:27
Gyerekkel már minden megfontolandó, bár ennyi idősen gyerekkel is simán kaphatsz új társat. Szoktál kezdeményezni szexet? Vagy Tőle várnád? Ha kezdeményezel és hárít, az gáz. Ha nem szoktál, hajrá!
Szóval: 1. Beszélj vele, hogy neked ez kevés
2. Kezdeményezz
3. Ha nem működik egyik sem, pasizz be, vagy hagyd ott és utána pasizz be! (Egy időre. Attól észhez térhet.)
2010. nov. 14. 16:31
13/26 A kérdező kommentje:
Kezdeményezek de nincs mindig kedve. Beszélgetünk is de csak azt mondja, hogy nincs kedve kimozdulni, ő inkább otthon marad én meg menjek a barátnőimmel. Sakk-matt
Basszus, ezt a pasit TOTÁL nem érdekled! Ez a véleményem. Keress olyat, akit érdekelsz. Egyébként 36/F vagyok és örülnék egy ilyen nőnek mint te, aki aktív, kezdeményező. (Félre ne értsd, nem akarok ismerkedni)
2010. nov. 14. 17:15
Mi volt az a vita, amikor "vonalat húzott"? Lehet, hogy ott a kulcs, valami sérelem érte, csorba esett a férfiasságán, mélységesen megbántottad (szerinte), mit tudom én...
A jelek tényleg depresszióra utalnak, ha az a baja, akkor inkább segítened kéne neki.
2010. nov. 14. 18:49
16/26 iskicsalad válasza:
azt hiszem minden kapcsolatban vannak problémák és a megoldás nem 1 személyes a pár terápia jó lehet ha tényleg szeretné de ez nem 1 alkalom több és rengeteg türelem kell hozzá mind két részről.Azt javaslom beszéljétek át alaposan a kapkodás nem visz eredményre.
2010. nov. 14. 19:19
a házasságban vannak mély hullámvölgyek. hát ti most pont ilyenben vagytok. nem elválni kell, hanem megoldani. tudom könnyű mondani, de az eskü úgy szólt, hogy "jóban,rosszban". nem úgy, hogy csak jóban, amikor úgy viselkedsz, ahogy nekem tetszik, ha eljössz velem kirándulni, bulizni és soha semmi lelki bajod nincsen. Ez a baj a mai házasokkal: egyszerűen, ha nem minden hepi, és nem 100%-osan kielégítő, akkor máris feladnak mindent, nem törődve, hogy ki mást nyomorítanak meg. Próbáld megérteni, hogy miért nincs kedve kimenni, esetleg ha van olyan program, amire ő menne, akkor menjetek első lépésként oda... vagy menj el nélküle a gyerekkel, és utána a fotókkal és élménybeszámolóval csináljatok neki is kedvet. nehogy már ilyen idióta probléma miatt válni akarjatok! mit mondasz majd a gyereknek: nem akart eljönni az állatkertbe, ezért nincs apád.... válni azért kell, ha bántalmaz, terrorizál, erőszakoskodik, vagy ha olyan politikai/vallási egyéb konfliktus merül fel, ami feloldhatatlan. nem azért, mert nem modzul ki otthonról.
2010. nov. 14. 21:25
A makacsság a legrosszabb tulajdonság a világon. Ragaszkodni valamihez csak azért mert ez jutott eszembe. Hát nem irigyellek. Először tényleg próbáljátok meg a párterápiát. A válás nagyon nehéz, főleg gyerekkel. Tudom, nekem is van kettő. Elváltam, de még lehetett volna próbálkozni. Ha végképp nem enged, akkor nem javaslom hogy a kanapén éld le az életed, mert abból csak egy van. Előbb utóbb bepasizol, és a megcsalás meg nem túl jó dolog. Vázold ezt a férjednek, hogy szeretné e ha esetleg más pasival buliznál, és több is alakulna ebből? tán észbekap.
2010. nov. 15. 12:49
19/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat. sajnos elég hosszú ideje passzív a világ összes dolga felé. magával meg a számítógépével vígan elvan, csak az emberek nem érdeklik.............. :S
párterápia már folyamatban, próbálok türelemmel lenni és nem azonnal feladni. de ő továbbra is makacs és köti az ebet a karóhoz :(
babánk még pici, mi lesz így, a szobában akarja felnevelni? :(((((
Őszintén szólva én sem nagyon szeretek sokszor társaságba menni. én is szeretek otthon lenni. a pasasod is ilyen típus szerintem. Mondta is hogy menj a barátnőiddel, hát menj velük. Őt miért nem lehet megérteni? Miért gondolja mindenki hogy az a normális ha elmászkál valaki? Gondolom a pénzt is sajnálná kiadni.
Ha bajod van, akkor találj ki otthoni programot. Lehet otthon is játszani. én például szeretek sakkozni vagy kártyázni. A leírásból nem érzem hogy veled is passzív lenne, hogy nem beszél veled, vagy bunkó.
2010. nov. 16. 18:18
Kapcsolódó kérdések: