Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Négy lányom van (2,3,6.8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy lányom van (2,3,6.8 évesek) meg van egy 10 éves fiam. A férjem a két nagyobbik lány szeretné megkapni. Lehetséges, hogy a lányokat megitélik neki?

Figyelt kérdés
A 8 éves lányomat most ő neveli,mert elvitte és nem adta vissza.Mondván neki is annyi köze van hozzá mint nekem.Birosági elhelyezés még nem történt.
2009. jan. 10. 14:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
valóban igaza van annak aki azt írta, hogy elvihetnéd az iskolából is elvégre te vagy az anyja!akarod te végképp azt a kislányt?vagy van valami amiért nem?lehet, hogy az apjánál jobban érzi magát?
2009. jan. 11. 18:02
 22/31 A kérdező kommentje:
A lányom velünk szeretne élni,de a törvény azt mondja,hogy az apának is egyenlöre ugyanannyi joga van.Én pesten lakom ök meg messzebb és sajnos nem tudok csak ugy kimenni az iskolába hogy elhozzam.
2009. jan. 12. 08:45
 23/31 A kérdező kommentje:
Az ügyvédem azt mondja a biroság nem szereti ha ide-oda lopkodják a gyereket és az a kislánynak sem tesz jót.
2009. jan. 12. 08:52
 24/31 anonim ***** válasza:
65%

Szia,

A két kicsit nálad fogják elhelyezni, és általában a csajokat az anyukának ítélik, a fiatokkal bajban lesztek, mert őt mindketten kaphatjátok, bár lehet a férj fogja megkapni.

2009. jan. 12. 14:26
 25/31 anonim ***** válasza:
67%
Már ne is haragudj ha a nejemtöl én elveném a gyereket,azt tuti még a világvégére is elmenne érte!
2009. jan. 12. 14:37
 26/31 anonim ***** válasza:
77%

Aki 5 testér közül egyet kiválaszt és elvisz,ellop, az egy barom idióta!

Ennek semmi köze ahhoz, hogy ugyanolyan joga van hozzá.

Ha nem teszel lépéseket, a bíróság azt fogja látni, hogy te nem ragaszkodsz a kislányhoz,és esetleg tényleg neki ítéli.

Szerezd vissza, bármi áron, pláne ha a kislány se akar az apjával maradni.

2009. jan. 12. 15:25
 27/31 anonim ***** válasza:
69%
azt írod a bírósági elhelyezés még nem tortént meg, akkor milyen jogon tartja ott az apja?ha az ugyvéded azt mondta, hogy joga van ott tartani , mert erre torvény van, akkor neked pedig jogod van arra ,hogy elmégy érte /pl. az iskolába/ és hazaviszed.a hatéves már jár iskolába és egy helyre járnak a gyerekek, ok találkoznak egymással?igaza volt az egyik válaszadónak, hogy ha nem fogsz iránta érdeklodni, harcolni a bíróságon majd úgy veszik, mintha már lemondtál volna róla.szerintem gyorsan válts ugyvédet vagy a saját anyai osztoneidre hallgatva cselekedjél.látod még egy férfi is azt írta, hogy ha o elvenné a feleségétol a gyereket még a világ végére is elmenne érte
2009. jan. 12. 17:03
 28/31 anonim ***** válasza:
59%

Itt mindenki annyira okos, es annyira konnyen ad tanacsot. Persze, menjen el az anya, amikor ott van neki 4!!!!! 4!!!! masik kicsi gyerek is, talan anyagi gondjai is vannak, segitseg semmi.

Konnyu itt irogatni, hogy nem szereted a gyerekedet, es harcolj, es menj az iskolaba erte...

A pontos korulmenyeket nem tudjuk, hiszen par sorba nem is tudja leirni az anya. De lehet hogy az apa egy allat, es talan meg az anya is fel tole.

Nekem is van gyerekem, tudom mit irok, viszont azt is tudom, hogy tanacsokat osztogatni par mondatban, es lehurrogni a masikat az a legegyszerubb!!!!

Igenis vannak olyan allat ffiak akik rettegesben tartjak nyomorult not. Azt a kislanyt pedig nem lehet egyik nap itt, masik nap egy masik varosban iskolaba jaratni.

Es milyen ugyintezes folyik??? Miert tart hosszu honapokig egy nyomorult artatlan kisgyereket elhelyezni, ez a kerdes, nem az, hogy az anya miert nem hozza vissza az edes gyermeket. Nyilvan o sem hulye, akarmennyire is itt annak allitjatok be.

En oszinten sajnalom ot, mert sajnos az ugyintezes, a segitsegnyujtas a nullaval egyenlo Magyarorszagon. Es volt mar az anya a gyamugyon is, ott mit mondtak neki??? Az apanak ugyanolyan jogai vannak, akkor, kivancsi vagyok okosok milyen konnyu, jo tanacsot tudtok meg irni?????

2009. jan. 12. 18:14
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Sajnos igy van nagyon lassan történnek a dolgok ráadásul a férjem huzza a válást és a láthatást is sokszor kerezdbe teszi.
2009. jan. 12. 18:25
 30/31 anonim ***** válasza:
60%
Amennyiben tényleg egy agressziv az apa!Akkor még egy indok ,hogy ne legyen nála a gyerek.Ja és az utolsónak üzenem amelyik anya akrja a gyermekét az elmegy érte még a világ végére is!Én is tudodm mivel több gyermekem van,ha nincs pénz!De ha belegondoltok ha arra nincs pénze hogy elmenjen a gyermekéjért.Akkor a másik négyre meg van?Ez csak kifogás.Ha akarná nála lenne a másik kislány is.És amikor a nejem megy egyedül busszal négy gyerekkel?Mért ne lehetne busszal elmenni érte?
2009. jan. 12. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!