Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Négy lányom van (2,3,6.8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy lányom van (2,3,6.8 évesek) meg van egy 10 éves fiam. A férjem a két nagyobbik lány szeretné megkapni. Lehetséges, hogy a lányokat megitélik neki?

Figyelt kérdés
A 8 éves lányomat most ő neveli,mert elvitte és nem adta vissza.Mondván neki is annyi köze van hozzá mint nekem.Birosági elhelyezés még nem történt.
2009. jan. 10. 14:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
nem ertem milyer hagytad ott a hazatokat?a gyerekeket szerintem, te fogod megkapni.amugy meg egy 8 eves gyereket meg nem fog a biróság megkerdezni hol szeretne lenni.mindenesetre azt tudod ,hogy te vagy elönyben a lakáshasználatott is kerd a biróságon.
2009. jan. 10. 18:29
 12/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ha az apa is tudja biztositani a megfelelo korulmenyeket a gyerekeknek, akkor az 5 gyerekbol fog o is kapni. Nem tudom hogy mennyit, de itelnek oda neki is gyereket.

5 gyereket egyedul nevelni alberletben, hat nem lesz konnyu anyagilag sem, es semmilyen teren sem. Ha a ferjed dolgozik, es normalis eletet el, akkor fognak itelni gyereket neki is, tuti. Mert a birosagot talan meghatja az is, hogy a ferjed szeretne nevelni oket, mert a legtobb ffi menekul a gyerekek elol, a felelosseg elol.

Menjel el ugyvedhez, hogy legyen segitseged amikor a birosagra mentek. A birosagon pedig surgesd az elhelyezest, mikor lesz a targyalas???

2009. jan. 10. 19:34
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
csak még annyi én szeretem volna a gyerekeket mégsem kaptam meg egyet sem!Pedig dolgozoök ,van tetö a fejem fölött !Mégis az asszony kaptam meg a gyerekeket,és a lakást is!
2009. jan. 10. 20:30
 14/31 anonim ***** válasza:
61%

A 18 :19-est minek kell pontozni??

Az csak egy kérdés, hogy mégis megértsük a helyzetet, az elvitt kislány milyen mértékben van kényszer alatt

érdekes egyedek vannak itt..

2009. jan. 10. 21:21
 15/31 A kérdező kommentje:
Az apa dolgozik,de mindent az anyukája csinál ami a gyerekkel kapcsolatos.
2009. jan. 10. 21:30
 16/31 A kérdező kommentje:
A házat azért hagytam ott,mert a férjem nem hagyott volna nyugtot nekem.
2009. jan. 10. 21:31
 17/31 A kérdező kommentje:
Tavaly volt a tárgyalásunk amire ő nem jött el.Akkor a biró hozott egy idéglenes határozatot amit ő megfellebezett igy semmis lett az egész.Azota várunk.
2009. jan. 10. 21:34
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom van ugyvedje a ferjednek, o latja el tanacsokkal.

Hivd fel a birosagot, vagy irjal nekik levelet.

Es a kislanyt szoktad latni, aki az apanal van?

2009. jan. 10. 23:11
 19/31 anonim ***** válasza:
71%
és a kislány nem tud vagy nem akar hozzád hazaszokni?vagy o jobban szereti az apját? és a tobbi gyereked mit mond rá?ha én lennék az anya én addig ordítanák a volt férjem háza elott míg vissza nem jonne a kislány.
2009. jan. 11. 00:24
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
De ha nyolc éves a kislány akkor jár márt iskolába nem?Akkor menj oda és hozd el te gondolom kell érte menni!Vagy kérd el az utolsó órárol!
2009. jan. 11. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!