Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Természetes ez a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Feleségem elhagyott elvitte két pici gyermekünket. Akkor azt mondta bármikor láthatom őket, sőt el is vihetem, de azóta folyamatosan szűkíti az időkeretet, és mindenhonnan kitilt vacsora, fürdetés, fektetés stb... Jelenleg már csak heti 1-2 órát lehetek velük.

Az indok az, hogy nyugtalanul alszanak a gyermekek ha előtte velem voltak sírnak stb... Nagyon imádnak velem lenni, alig tudom kivenni őket az ölemből, ikrek majdnem két évesek. Mielőtt elvitte őket rengeteget voltam velük.

Szerintetek az a megoldás, hogy nem láthatják az apjukat? Nem arról van szó, hogy ez a gyermekek természetes vágyódása az apjuk iránt.

A válóper során is erre akar hivatkozni, hogy ne láthassam őket, ne kerülhessen soha hozzám!

2010. nov. 11. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is anya vagyok, de valamilyen szintem gyerek (20éves), de ezen felháborodok.

A férjem imádja a lányunkat, és soha nem hagynám, hogy ne lássa, bármi is történne. Továbbá úgy vélem szörnyű gyerekkorom lett volna ha nem találkozhattam volna apámmal. Mondjuk ezt a kéthetes láthatást sem értem...

Egy gyereknek SZÜKSÉGE van egy apaképre, és ezt csak te adhatod meg neki!!

2010. nov. 11. 13:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Tegnap különböző színű nagybetűs szavakkal leírta, hogy ne legyek a gyerekekkel csak estig!
2010. nov. 11. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!