Tanácstalan vagyok, menjek utána a dolognak? Természetes ez a viselkedés?
Szerintem is vidd el szakemberhez, ennyire eltérő viselkedés ebben a korban nem "normális".
A szaki itt egy gyerekpszichiátert jelent, vagy pszichológust.
Elbeszélget a gyerekkel, csinál teszteket, és ő majd megmondja, hogy a neveléssel van gond (kizártnak tartom), vagy valóban van valami eltérés.
Az, hogy nem lehet hozzáérni, nem nyit mások felé, agresszív, stb, pl. lehet egy autista tünet a kisgyereknél.
Nekünk is így kezdődött, és annál könnyebb nincs, mint odaböffenteni, hogy rosszul neveltétek.
Egy csomó gyerek van, akit "rosszul neveltek", senkinek sem tökéletesek a szülei (gondolom a te szüleid sem voltak azok, és a barátnőd sem az, stb), mégsincs ekkora eltérés a viselkedésükben.
Nem kell ijedezni!! Előre felesleges.
Nem vagyok pszichiáter, én nem tudom, mi a baj, csak hoztam egy példát.
Ezért kell a doki: ő mondja meg, mi a gond. Ha netántán mégis nevelési gond lenne, abban is tud segíteni.
Ártani nem fog, legfeljebb oda egy délután.
szia!
4-gyerkőcöm van és ne haragudj de szerintem is utána kellene járnod egy 3-éves alapjában véve nem ilyen! persze félti a játékait igen az ok! de a többi? fura én is szakemberhez vinném, olyanhoz aki komolyan vesz pl magán orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!