Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi okozhatja ezt az óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja ezt az óriási mértékű gyűlöletet?

Figyelt kérdés

Volt feleségemmel tavaly elváltunk, mert csávója lett, előtte pedig többször megcsalt (ez válás után derült ki).

A volt feleségem megszakította a kapcsolatot minden rokonával, barátaival, kitörölt majdnem minden ismerősét a fb-ról, nem igazán beszél senkivel de mérhetetlen gyűlölettel beszél mindenkiről...testvéreiről, legjobb bnőiről és persze rólam, amikor kialakul vmi vita köztünk gyerekekkel v a még közös ingóságainkkal kapcsolatban.

Ezeknek előjele nem volt, hirtelen, szinte egyik napról a másikra történt mindez és azóta is tart, még brazil sorozatokban sem láttam ekkora gyűlöletet, ahogyan ő viszonyul és beszél ezekről az emberekről.

Érdekes ez, mert mi mások szemében álompár voltunk és én is így éreztem belülről, hiszen a környezetemben lévő más pároktól eltérően nálunk tényleg kevés vita volt, soke gyetértés, sok együttlét, sok intimitás.

Van vkinek hasonló tapasztalata?

ma 08:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a csávót, de ismerőseim szerint, akik ismerik, nagyon befolyásolható, kissé nyámnyila, nem hinném h ilyen tipusú ember uszítana. Inkább fordítva, a volt feleségem irányítja, ez sokkal elképzelhetőbb.
ma 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom bármit áskálódik ellened, meg ha esetleg terjesztene hazugságokat is az idő téged fog igazolni. Előbb utóbb az ilyen saját maga miatt fog lebukni, illetve kimutatni a foga fehérjét.
ma 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Téged mit erdekel ö
ma 14:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek miatt érdekel baszkikám!
ma 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!