Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan akadályozhatom meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a férjem elváljon tőlem?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk házasok, gyerek nincs még. Pár napja a férjem bejelentette, hogy elválik tőlem. Ez olyan volt nekem mint egy pofon hideg zuhannyal. Való igaz, hogy felszaporodtak a vitatkozások, de ezeket megbeszéltük mindig. Az intimitás is háttérbe szorult, a férjem az utóbbi időben távolságtartó lett velem.

Elmondta, hogy nem csalt meg de mást szeret és vele akar lenni. Valakivel a múltjából.

Már beszélt egy ügyvéddel. Ha nem csinálok semmit, meg tudom akadályozni a válást vagy legalább hátráltatni?

tegnap 09:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Igen, csak a felperesnek kell ott lenni.
tegnap 09:30
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Ez így már egyikőtöknek sem jó, örülj neki, hogy ő legalább kimondta a végét, mert bár egyértelmű, hogy már nem működik a házasságotok, te még mindig ragaszkodnál hozzá. Az első néhány hónap nagyon nehéz lesz, de utána majd megérted, hogy neked is így a jobb és még mindig találhatsz egy olyan embert, akivel jobban összeilletek.
tegnap 09:32
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Mindenképp kimondják a válást. A vagyonmegosztás miatt lehet lassítani maximum, ha nem vagytok hajlandóak megegyezni, de ennyi. Az elhúzódhat. De olyan nincs, hogy valamelyik fél nem akar elválni és akkor nem lesz válás. Sajnos ez van, ha ő mindenképp a másikkal akar lenni, nem tudsz mit csinálni. Egy esélyed van maximum, elváltok, rájön, hogy a másik nő nem is annyira érdekes és veled jobb volt (illetve ez maximum nosztalgia lesz, valószínűleg nem jobb neki veled, csak a megszokás felébredhet benne), aztán visszakönyörgi magát, de ez meg gáz és megalázó és jobb, ha inkább elfelejted.
tegnap 09:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy te szereted, itt már nem lesz elég.
tegnap 09:35
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

“Szeretem a férjem és mindig próbáltam a viták után több pozitív dolgot is hozni a házasságunkba, próbáltam a kedvébe járni. Az intimitást is próbáltam fokozni de mit kellett volna tegyek amikor ritkán kezdeményezett, az enyémet meg visszautasította?”

Hiába próbálkozol te ezer dologgal, ha ő már fejben máshol van. Illetve a ti házasságotokért már nem tesz semmit. Ez ennyi. Mikor összejöttetek nem szerette még az exét? Vagy beteljesületlen szerelem volt valakivel? A másik meg, most miért lenne jobb ha papíron együtt vagytok, illetve meg is utálna téged, mert nem akarsz válni? Alaposan átfontolta ő ezt már, azért volt távolságtartó veled.

tegnap 09:39
 16/27 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem jelensz meg pénzbeli büntetést kaphatsz én úgy tudom. Amúgy a férjed sose szeretett őszintén ha a múltbeli nője ennyire megtudta bolondítani. Szerintem örülj inkább, hogy tovább nem kell hazugságban élned és nincs gyerek mert szenvedne a válás miatt rendesen! A "drágalatos" férjed olyan kapcsolatfüggő mint egy ház és majd amikor nem fog működni az a kapcsolata se majd talán rájön, hogy kapcsolatból a másikba ugrani nem érdemes. Többet érsz el azzal, hogy te kihevered és csak aztán ismerkedsz más férfiakkal. Nem ő az "igazi" számodra szóval időpocsékolás vele foglalkoznod.
tegnap 09:41
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Menekül a hárpiává vàló boszorka elől a férj, de a nőcinek kellene a pènz miatt. Tipikus nő...

Szerencsére ott fog hagyni, mint taxi a Maxit.

tegnap 09:48
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Egy ember elég a váláshoz. Ha ő válni akar, akkor el fognak választani és kész. Választhatsz, hogy felnőtt módjára értelmesen együttműködsz, vagy hisztizel mint egy kisgyerek. A végeredményen nem fog változtatni. Elhiszem, hogy neked ez most nagyon sokkoló, és hiretelen jött. De próbálj meg gondolkozni, semmi értelme nem lenne együtt maradni. Nem szeret téged, van neki valakije, akivel meg is csalt valószínűleg. Tartsd magad ennél többre.
tegnap 10:40
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
Kimondják a válást, mert senkit nem kényszeríthet a törvény, hogy valakivel együtt legyen!
tegnap 10:44
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
Másfél pipás agyhalott....
tegnap 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!