Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondolsz arról a gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról a gyermekes férfiről, aki a házassági évforduló napján, karácsony előtt jelenti be a feleségének, hogy válni akar?

Figyelt kérdés

jan. 22. 10:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
19-es: Köszi! Az októbernek csak azért van jelentősége, mert akkor adta be a válókeresesetet a férjem, amit az új párja tanúzott le. Előtte szeptemberben volt a házassági évfordulónk. Novemberben jött a fiam névnapja, az én születésnapom, aztán a karácsony. Sok ünnep egy rakáson. Persze, tök mindegy, mikor jön egy ilyen hidegzuhany, mindig rossz, de én biztos megvártam volna az új évet. Nekem mindig nagyon sokat jelentett a karácsony, ő is tudja, mennyire szépre, különlegesre tudtam szervezni. November elején már albérletben voltunk fiammal, a karácsony egy rémálom volt. Nagyon szomorúak voltunk.
jan. 23. 17:56
 22/23 anonim ***** válasza:

Miért esik jól a képmutatás?

A fiaddal is kellett volna legyen az ex ferjed sztem ez a legnagyobb gáz ha a fiadat leszarta. Vele törődött legalább?

Volt nála a fiad karácsonykor?

Nálunk a karacsony mindog a nagyszulok és tesók vagyunk. Mikor nala, mikor nálunk, es a baratokkal is ilyenkor talizunk.

Nem kell csak 2esben 3asban unnepelni. Az unnepek ugy jol ha a baratok is ott vannak vagy tobben legalábbis sztem,

jan. 25. 10:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Helyes. Minek húzni újévig, hogyha szar a kapcsolat?

Egyik barátunk dec 26-án közölte a nőjével, hogy oké, akkor válás, mert ő nem csinálja tovább. Igaza van, a nője egy pitsa.

febr. 3. 19:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!