Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen esetben válnál el, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben válnál el, ha már 10+ éve együtt vagytok és gyerek is van?

Figyelt kérdés
Én csak ha megcsalna vagy megütne.
jan. 2. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Függőség es hobbi erre értettem
jan. 3. 11:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a megcsalás nem szempont, mert nyitott házasságban élünk. Így ez nem válóok.

De mivel ezt szigorú szabályok mentén csináljuk, így azonnal válnék, ha bármelyik ezzel kapcsolatos szabály fel lenne rúgva. Nem kell azért ezt a nyitottságot úgy gondolni, hogy akkor totál szabad(os)ság van, meg hogy akkor bármit, bármikor, bárkivel meg lehet tenni. Nagyon nem.

Ezenkívül, ha olyan döntést hozna nélkülem vagy bármilyen olyan dolgot tenne, amivel veszélyeztetné a családot, a családi egységet, főleg a gyerekekkel kapcsolatban.

Ha hazudna. Ez a legfontosabb.

Az ilyen alapvető dolgokat nem is említem, mint túlzott alkoholfogyasztás, drog, szerencsejáték, stb.

jan. 3. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem épp elég ok a válásra az, ha már kialudt a láng, ha már meguntuk egymást, de legalábbis én őt."

Jó neked.

De te milyen világban élsz?

Gondolom milliókat keresel havonta, és gyereket sem akarsz.

Azért a közös vagyon meg a közös gyerek sokakat visszatart attól, hogy alkalmi kapcsolatból alkalmi kapcsolatba ugráljon.

Persze volt nekem is egy kolléganőm, aki 40 éves korára már négyszer elvált, és 2 gyereke volt 2 különböző pasitól.

Ő is ezt mondta, ha már megunta, akkor továbbáll. Hogy a gyerekei mennyire sérültek, az már őt nem érdekelte. Na meg azért néha panaszkodott, hogy egy fizetésből nehezen jönnek ki. Dehát ő biztos így boldog. Kinek mi kell.

jan. 3. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:

13: Nem tőlem kérdezed. De én úgy gondolom, hogy a felnőttéválás megkerülhetetlen feladata, hogy az ember önmagáról megtanuljon gondoskodni.

Kialakítsa a lakhelyét, ahol tud háborítatlanul aludni, tisztálkodni, enni.

Ha ez a nagynéni kertjében a sufni, amit átalakít házi barkáccsal, és berendez, és kerti WC van hozzá, és bejárhat a házba vizet melegíteni vagy készen veszi az ételt házon kívülről és elmegy fürdőbe belépővel és patyolatba viszi a ruhát, és télen a fűtésidényben 3 hónapra hazamegy a szüleihez vagy hostelbe, az is pont tökéletes, ha neki ez megfelel.

Az pedig, hogy valaki ezt NEM teszi meg, ahnem azért hézasodik, hogy majd a párja megteszi, és akkor őneki nem kell, hanem beül a párjáéba, az mit csodálkozik azon, hogy ezt a feladatot az élet később, nehezítve újra elébe tulja?

Ezt nem lehet megúszni!

Én nem fogadnék el párnak olyan embert, aki ezt nem tette meg.

Nem gyerekkel akarok párkapcsolatra lépni, nem alá-fölérendelt gyerek-szülő kapcsolatot akarok, én egy felnőtt szerelmi kapcsolatot akarok.

És ha ez megvan már neki, akkor egyszerűen nem áll elő az a helyzet, amit írsz.

jan. 3. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:

12: A szó, hogy megcsalás, pont azt jelenti, hogy hazudik.

(CSAL).

jan. 3. 23:07
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: ezt most hogy kell érteni? Titokban nem csal meg senkivel, ha erre gondolsz. Ha másra, akkor tényleg nem értem.

Tehát nincs (meg)csalás, mert ez nyitott dolog nálunk.

A hazugságot nem ilyen dolgokra értettem. Ez pont nem tartozik ide.

jan. 4. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!