Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözztem a gyerekeimmel a szüleimhez mert az apjukkal válunk. De amióta ide költözztünk azóta a legkisebb gyerekem nem akar kb enni semmit sem ez már másfél hónapja. Mit csinálljak hogy válltozzon?
Borzasztó ez így.
Imádnak a mamánál lenni de mégsem a megszokott környezetükbe vannak minden nap és ezt az egészet a legkisebb érzi a legjobban.
Sokkal tövbet sír meg alig akar enni.
Aki esetleg volt hasonló helyzetbe az tudna valami tanácsot adni ?
Mennyi idős a gyermek?
Olyan 3 éves koromban velem is megesett, hogy családi helyzet miatt megtagadtam az evést. Nem sokra emlékszem, de tudom, hogy engem az nyugtatott meg, hogy tudtam, kellek a szüleimnek, nem akarnak eldobni.
Le kéne ülnöd a gyermekkel és életkorának megfelelően de beszélgetni vele. Meg kell vele értetned, hogy ő nagyon fontos neked és semmiért sem hibás. Sajnos a gyerekek sokszor hiszik azt, hogy ha a szüleik válnak, az az ő hibájuk. Illetve figyelj arra, a gyerekek mit kommunikálnak egymás között. Néha akarva-akaratlanul is tudnak olyan beszélgetést produkálni, aminek ez lehet a kimenetele. Nálunk is hasonló volt, a testvérem csak a fusztrációját akarta kibeszélni magából - ő is csak 5 volt - de ez rosszul csapódott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!