Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tudni a vàlàs folyamatàròl?
Figyelt kérdés
Szeretnèk elvàlni. Voltam ügyvèdnèl, de ez csak tanàcsadàs jellegű volt. Èrtem hogy beadom, tàrgyalunk elvàlunk akàr az első tárgyaláson, de mi van ha nem tudunk megegyezni az anyagiakban. Gyerek nincs. Egy hàz van ami sajàt tulajdonom mèg hàzassàg előttről, a vàsàrlàs utàn 4 èvre hàzasodtunk. Pàromnak egy autòja van. Hàzat együtt èpìtettük ujjà. Sajnos csalàdja pènzèhes. Ügyvèdem azt mondta, ne felezzek, legalàbb a telek ára maradjon meg nekem. Kb 18 milla a ház értéke. Fele ugye 9 milla. Kb 3.4 a telek èrtèk.5.5 maradna neki durvàn. Nem tudom ez mennyire reàlis, vagy mennyire lenne helytàllò egy bìròsàgon. Kèrem az írjon aki nem dühből, haragból ír. Reàlis vàlaszokat szeretnèk kapni. Vagy a vagyoni rész külön per? Köszönöm szèpen. Privát üzenetben is szívesen olvasom a tapasztalatokat.nov. 19. 17:53
11/12 anonim válasza:
Ha nem lennének házasok, csak együttélés lenne, pontosan úgyanúgy meg kéne osztani a közös vagyont.
12/12 anonim válasza:
A haz felujitasi osszeg fele jar neki ha szerkezeti atalakitas, nagyobb munka akkor az erteknovekedes fele is. Ha nem kulonvagyonbol vette az autot akkor annak a fele jàr neked.
Az ugyved akihez mentel full hulye ,azonnal csereld le
Piece!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!