Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben "megbocsátható",ha egy férfi 2 kisgyermek ellenére mégis a válás mellett dönt?
Milyen dolognak kell történnie abban a házasságban,hogy abból a férj ne rosszként jöjjön ki és kelljen hallgatnia,hogy ,,lelépett", meg ,, jól ott hagyta a két kicsit az anyával" , ,,önző" ,stb.
Vagy ha már van 2 kisgyerek,hány éves korukig illene együtt maradni a feleséggel,hogy ne minden az asszonyra háruljon egyedül?
Akkor megbocsájtható, ha rossz a kapcsolat anyukával.
A házasság nem ag yerekek miatt van. Ez egy párkapcsolat. Ha a párkapcsolat megromlik és mindent elkövetett mindkét fél ami a javulás érdekében sázndékában állt, akkor marad a válás.
A gyereknek ehhez semmi köze. ulajdonképpen még nekik is jobb, hogy nem kell hidegháborús körülmények között felnőniük.
A vállas mindig...jobb a gyerekeknek is, mint ha látja hogy nincsenek jól a szülők.
Az, hogy utána nem foglalkozik a gyerekeivel az sose.
Az én férjem lánya 12 volt, a kisfiú 2, amikor eljött, mielőtt olyat tesz az exével, meg annak a már felnőtt fiával, amit maga is megbán.
Nem hiszem, hogy azon gondolkozott ekkor, mit szól ehhez a falu.
Az én parom is kb lesz.rja a volt feleséget meg 2 gyereküket.
És röhög, meg menekül a családbol.
Ezert is van szerintem a bíroság az anyák mellett inkabb. A palik ilyenek csak. Csak a nők adják az életüket a gyerekért. Pasik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!