Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki 30 éves nőként elválni?
Figyelt kérdés
Van 1 közös gyermekünk.okt. 28. 08:55
1/12 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Nem is értem a kérdést...
3/12 anonim válasza:
30 évesen itt tartasz? Hogy mi ciki, mi nem? Azért gondolkodnak a váláson az emberek, mert már kiégtek egymás iránt, megcsalás történt, egyikük szenvedélybeteg stb. Eleg komoly dolog.
De te attól teszed függővé, hogy ciki-e??
Akkor gondolom nem olyan nagy a baj
4/12 anonim válasza:
31 évesen váltam el, 1 gyerekkel.
33 évesen lett új férjem.
5/12 retektorta válasza:
Kizárt, hogy ez a kérdés egy valós 30 éves nőtől származik.
6/12 anonim válasza:
Cikinek nem nevezném, nem is irigylésre méltó élethelyzet, de ha ez van, el kell fogadni.
7/12 anonim válasza:
Sokkal cikibb benne maradni egy fos hazassagban, es kifele a tokeletes boldogsagot mutogatni meg posztolni a facebookra.
8/12 anonim válasza:
Ciki?
Szerintem ne az döntsön az életed kérdéseiben, hogy mások mit fognak hozzá szólni.
9/12 anonim válasza:
Férfiként mondom neked nem ciki,ha nem megy a kapcsolat úgy hogy próbáltatok akkor váljatok el de békében. A gyereknek nem az kell legyetek egymás mellett boldogtalanul. Neki két kiegyensúlyozott ember kell. Maradjatok meg embernek s ne uszítsátok egymás ellen a gyereket. Legyetek boldogok kulon ha nem megy,a gyerek sem azt varja el szerintem. Vagyis ha én azt kapnám 20 évesen hogy miattam nem váltak s nem voltak boldogok hiaba próbálták akkor én érezném rosszul magam mert elvettem tőlük a boldogságot? Helyette megutálták egymást s veszekednek folyton. Probáljátok megoldani ha nem megy vagy ha már próbáltátok nem megy akkor békésen. Lehet valaki jó apa de nem jó férj vagy fordítva az adott kapcoslatban. Ne lássa azt a gyerek ez a normális,övjátok majd s legyetek ott neki mint két támogató szülő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!