Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hosszú házasság után milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasság után milyen újra egyedül élni?

Figyelt kérdés

okt. 27. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Bár én özvegy lettem, de azt mondhatom, eléggé rossz egyedül. Vagyis társ nélkül, mert a kislányom még itt van nekem, de akkor sem könnyű beletörődni, hogy nincs és nem is lesz már mellettünk többé senki. Neki nincs apukája, nekem meg társam! Pedig olyan jó lenne boldog családban élni! A mindennapokat kicsit mókuskerekesnek érzem
okt. 27. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom egyes.

Bár egy válás után teljesen más egyedül maradni. Ott egy rossz élethelyzet után marad egyedül az ember, tehát azzal a már rossz házassággal is hasonlítja a mostani életét.

okt. 27. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ídő mindent megold! Egyedül maradtam 50 évesen, megszoktam. Persze sok év telt el,de megszoktam egyedül és már nem engedek senkit az életembe,így legalább csalódás nem ér.
okt. 27. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem felszabadító. Az utolsó pár év nagyon nehéz volt, tele lelki terrorral, veszekedéssel. Nem volt egyszerű megszabadulni tőle, de végre sikerült.

Egyáltalán nem vagyok magányos, a két kisebb gyerek velem él, a legnagyobb már kirepült, de vele is jó a kapcsolatunk.

Nekem a legnagyobb kihívás az volt, hogy 40 évesen, majdnem 20 év után újra meg kellett tanulnom autót vezetni. Mai napig nem vagyok elég magabiztos.

Ezen túlmenően minden csak jobb. Ha "férfimunka" van, akkor segítenek a fiaim. Együtt járunk kirándulni, shoppingolni, várost nézni, sportolni, dartsozni, úszni. Ezeket eddig "nem volt szabad", mert az exem nem szerette, tehát nem csináljuk. Külön, egyedül meg legfeljebb a wc-re mehettem.

Semmilyen szempontból nem hiányzik egy új kapcsolat. Ennyi idősen szerelemben már amúgy sem reménykedhetek, olyan meg nem kell, aki jobb híján van velem. A szex nem hiányzik, a romantikus gesztusok pedig csak a veszekedések utáni love bombingot juttatják eszembe. Teljesen őszintén, egy kicsit még mindig félek is a férfiaktól. Így pedig még barátkozni sem tudok velük.

okt. 27. 11:35
 5/7 anonim válasza:
100%
Nagyon magányos. A barátok elkoptak az évek alatt, a gyermekem az anyjánál… jóformán csak ülök a lakásban és várom hogy teljen az idő.
okt. 28. 06:26
 6/7 anonim válasza:
Én csak azt tanácsolom bármikor váltál jöhet még boldogság,ne mondjatok le. Jöhet olyan társ,legyetek óvatosabbak de meg ne fosszátok magatokat.
okt. 28. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nehéz volt,28 évi házasság után döntött egy új élet mellet teljesen hátra hagyva azokat akik szereték.

Először fájdalmat éreztem és probáltam rendezni vele a történteket.

De ő szóba sem állt velem és pont akkor amikor egy betegségen estem át.

Bevallom az öngyilkosság is megfordult a fejemben.

A gyerekek tartoták bennem a lelket és azt mondták ha már az anyjukat elveszteték engem nem akarnak.

Talán a sors fintora az édesanya is elfordult tőle és engem támogatott azóta is jó viszonyba vagyunk.

Igy 3 év távlatából már csak haragot érzek iránta mert tönkre tette egy család életét.

A jelenlegi párját sem a gyerekek sem az édesanya nem tudja és nem is akarják elfogadni.

Talán másképp alakult volna minden ha normálisan leülünk és megbeszéljük a problémákat.

De ő nem ezt akarta helyette összecsomagolt és elment hátra hagyva mindent és mindenkit.

Azóta harag és gyűlölet van.

Igy közel a hatvanhoz már nem akarok új kapcsolatot.

Nagyot csalódtam az életben akit szeretem akiben bíztam ő döfött hátba.

okt. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!