Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó a házasság, nem szeretjük egymást, de ragaszkodunk és nem akarunk egyedül maradni. Ebből van kiút?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 12:52
1/8 anonim válasza:
Elköteleződtél? Felelősséget vállaltál valakiért? Akkor ne panaszkodj, hanem hozd ki belőle a legtöbbet. Aztán ne nagyon csodálkozz, ha menet közben megszereted.
3/8 anonim válasza:
Viták, veszekedések vannak, vagy csak csendes egymás mellett élés?
Hány évesek vagytok?
Ha veszekedtek, és még vagytok olyan fiatalok, tehát max. 50 körül, hogy újra tudjátok kezdeni, tudjatok még társat találni, akkor nagy levegő és válás.
Ha már idősebbek vagytok, és azért tudtok nyugodtan együtt élni, akkor örüljetek, hogy van valaki mellettetek. Több évtizedes házasság után már a nyugodt, békés együttélést is meg kell becsülni, mert ki tudja, nem-e még rosszabbat talál az ember. Ha talál egyáltalán.
4/8 anonim válasza:
Már 50 körül is erős kompromisszumok mellett találsz valakit, persze azt is csak óriási szerencsével. Ráadásul a nők akkor már klimaxolnak, a szex is felejtős. Én ezért maradtam benne a házasságomba.
54f
5/8 anonim válasza:
Már 40 körül is lehetetlen,pláne nőknek :/
7/8 anonim válasza:
Szerintem inkább a rosz házasságból inkább lépj ki, főleg ha nem is szeretitek egymást, az egyik őröknek sem lesz jó. Ismerkedni is tudsz utána pláne meg ha fiatal vagy.
8/8 anonim válasza:
Némi erőfeszítés árán sokminden megoldható, de kérdés hogy mindketten akarják e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!