Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Olyan letezik, hogy egy ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan letezik, hogy egy ferfi valas utan nem tiszteli a noket?

Figyelt kérdés
okt. 26. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Előtte se tisztelte nemhiába vált el...
okt. 26. 17:44
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

1-es, ki mondta, hogy a férfi kezdeményezte a válást?

Illetve ha el is vált, miért következne abból, hogy ő volt a tiszteletlen.

Ebből semmi nem derül ki.

Btw fogadni mernék, hogyha nőről lenne szó, aki elvált, akkor "go girl, légy szabad, tiszteletlen volt veled a férfi hagyd ott" lenne a véleményed.

okt. 26. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos létezik, ha buta. Az oké lenne, hogy a feleségét nem kedveli ezek után, de minden nőt?
okt. 26. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos sokan általánosítanak, hányszor hallottam már, hogy minden nő ilyen, meg olyan. De a nők is mondják a férfiakra viszont.
okt. 26. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Minden létezhet, de aki olyan szerintem előtte sem tisztelte a nőket.
okt. 26. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ez a beetetős dumája, hogy kaparni kezdj a tiszteletéért, bebizonyítsd neki, hogy te nem vagy olyan. Az ilyen palit messziről kerüld el! És természetesen egy férfi se kaparjon olyan nőnél aki nem tiszteli a férfiakat mert ezért vagy azért...
okt. 26. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Lehet, hogy csalódott a női nemben, ez előfordulhat.

Szerintem a férfiak sok része inkább azért nem tiszteli, mert statisztikailag átélték, hogy a nők többsége ugyanolyan flegma, leszarom típusú, beképzelt, stb.

A sok ismétlődő tapasztalat miatt pedig kialakul a feltételezés, hogy minden nő ilyen, hiszen nem találkoztak kivétellel.

okt. 26. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem biztos, hogy ismerkednék a válás után. Legalábbis komolyabb kapcsolattól én is tartanék.

De a nőket nem utálnám meg, inkább az alkalmazkodáshoz nem lenne kedvem ismét.

De a válás utáni első időszakban valószínűleg emberundorom lenne. Például család kérdései (miért váltál el?), munkahelyen (tényleg igaz?) stb.

okt. 27. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mivel tudjuk, hogy az általánosítás a buták bölcsessége, az ilyen ember teljesen mindegy, mire fogja a tiszteletlenségét.
okt. 28. 14:10
 10/10 anonim ***** válasza:

A tiszteletről:

Szerintem először minket kellene azzal megtisztelni, hogy rendesen, magyarul, ékezettel kérdezel!

tegnap 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!