Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan letezik, hogy egy ferfi valas utan nem tiszteli a noket?
1-es, ki mondta, hogy a férfi kezdeményezte a válást?
Illetve ha el is vált, miért következne abból, hogy ő volt a tiszteletlen.
Ebből semmi nem derül ki.
Btw fogadni mernék, hogyha nőről lenne szó, aki elvált, akkor "go girl, légy szabad, tiszteletlen volt veled a férfi hagyd ott" lenne a véleményed.
Lehet, hogy csalódott a női nemben, ez előfordulhat.
Szerintem a férfiak sok része inkább azért nem tiszteli, mert statisztikailag átélték, hogy a nők többsége ugyanolyan flegma, leszarom típusú, beképzelt, stb.
A sok ismétlődő tapasztalat miatt pedig kialakul a feltételezés, hogy minden nő ilyen, hiszen nem találkoztak kivétellel.
Én nem biztos, hogy ismerkednék a válás után. Legalábbis komolyabb kapcsolattól én is tartanék.
De a nőket nem utálnám meg, inkább az alkalmazkodáshoz nem lenne kedvem ismét.
De a válás utáni első időszakban valószínűleg emberundorom lenne. Például család kérdései (miért váltál el?), munkahelyen (tényleg igaz?) stb.
A tiszteletről:
Szerintem először minket kellene azzal megtisztelni, hogy rendesen, magyarul, ékezettel kérdezel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!