Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért fáj ha már menthetetlen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj ha már menthetetlen? Kivel volt még ilyen? Mikor lett jobb?

Figyelt kérdés

4 év után válunk el. Van egy gyerekünk. Sajnos már menthetetlen a kapcsolat. Voltak nagyon szép pillanatok, de nagyon rosszak is.

Hiába többször megbeszeltük a dolgokat sose volt változás. Én bele fáradtam az igérgetésbe és probálkozásba már nagyon rég.

De már betelt a pohár és pár nap mulva költözök. És borzalmasak ezek a napok. Tudom, hogy menthetetlen, tudom mi lesz ha vele maradok, ugy vagyok vele most vagy soha vagy később de akkor feleslegesen szenved ő is és én is egy toxikus kapcsolatban.

Békében válunk el. Mégis nagyon fáj ez az egész pedig én lépek ki.

Mással is volt már ilyen? Nektek, hogy alakult?

okt. 21. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen fáj lezárni egy fejezetet, de idővel elmúlik.
okt. 21. 16:03
 2/8 anonim válasza:
7%

Imádom amikor valaki egy kérdéshez azt se írja ki, hogy hány éves és milyen nemű.

Így aztán biztos sok releváns válasz fog érkezni.

okt. 21. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
2, mert mi változik, ha ezeket tudod? Semmi.
okt. 21. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Majd csak lesz, ha lesz. Nyilván azért fáj, mert elment rá időd/energiád, mégiscsak házasságról van szó, gyerek is van......mi más lenne ez a fájdalmason kívül? Szerintem tovább tart, mint egy sima szakítás, de talán kevesebb ideig, mint egy családtag halála.
okt. 21. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez a helyzet még a párkapcsolat hossza és a gyerek is passzol.

Mi még nem költözünk, de előbb utóbb ez lesz a vége.

Nekem is ez fáj a legjobban, hogy csődöt mondtam. Rosszul döntöttem és itt lenne minden. Nem gazdagság, de meg van az ami szükséges egy boldog élethez. Lakás, autó, házasság, gyerek stb.

Erre mégsem működik. Nem szeretjük már egymást, külön nyugodtabbak lehetnénk. Nincs már most sem veszekedés...

De mégis fáj belegondolni, hogy vége. Hogy nem sikerült, hogy nem úgy sikerült. Próbáltam magam rávenni, hogy majd jobb lesz. Úgy álltam hozzá, aztán összeomlottam. Vagy jött megint a hideg leves, vagy egyszerűen csak nem bírtM magammal sem elhitetni, hogy ez menni fog és megint fájt...

okt. 21. 22:39
 6/8 SZTANN ***** válasza:
TERMÉSZETES hogy a válás nagyon fájdalmas. Nem lehet kikerülni. Ha majd belépsz egy új életbe önállóan, nyugodtan, lesz dolgod, munkád, társaságod - akkor lassan elmúlik ez az erős fájdalom. De az emléke mindig veled marad. Próbálj a jövődre koncentrálni, igyekezz a pozitív dolgokat meglátni, tervezz a jövőre, és ne az elmúlt szép napokon rágódj (hiszen végleg elmúltak, te is tudod).
okt. 22. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fáj nem lépek. Akkor kell lépni amikor már nem fáj hanem öröm menni
okt. 31. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Albérletbe vagy hova koltoztel és hány éves a gyerek?
okt. 31. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!