Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy elment a párom?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja derült ki, hogy a párom aki április végén kiment Ausztriába dolgozni, hogy összejött valakivel.

A hölgy nem magyar. A párom egy munkatársa akivel egy szállón volt ő mondta el a hölgynek is és nekem is.

Június óta együtt vannak.

Haza jött 2 hete a párom össze szedni a cuccait és visszament, mert hogy a hölgyet szereti.

Folyamatosan sírok, nem akarom elhinni, hogy ez történik.

okt. 20. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Mit lehet erre mondani? Nem az első és nem is az utolsó, hogy a pasi kimegy valahova külföldre és a közelebbi nőt választja, akivel lehet életvitelszerűen tervezni. Vagy a párja megy vele. Köztes opció, távkapcsolat valljuk be, sokkal kevesebbszer működik, mint amennyire el van hazudva.

Miért nem mentél te is?

Mennyi ideig voltatok együtt?

okt. 20. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Egy nagy üveg Nutella, egy hétre beosztva.
okt. 20. 08:41
 3/9 anonim válasza:
71%
Nagyon sajnálom. Mondjuk az eléggé érdekes, hogy a másik csajt nem zavarta mikor kiderült, és továbbra is együtt vannak. Megtalálta a zsák a foltját. Szerintem örülj, hogy megszabadultál egy ilyen retek embertől! Ő is megtalálta a "magáét", te is fogsz olyan férfit (mondjuk ez nem az volt), aki szeret és megbecsül. De addig is nyugodtan adj időd magadnak, és annak hogy meggyászold a kapcsolatot.
okt. 20. 08:43
 4/9 anonim válasza:
100%
Mivel most tudtad meg biztos, hogy fáj és még fájni fog egy ideig. Az élet megy előre lassan túl teszed magad ezen a helyzeten, ne hagyd, hogy a csalódás fájdalma elhatalmasodjon rajtad tegyél meg mindent, hogy jól érezd magad, menj kikapcsolódni, ismerkedj nem érdemel könnyeket aki nem méltatott annyira, hogy ő mondja el neked, hogy vége. Fel a fejjel hagy magad után , mindenkit ér csalódás. Törődj magaddal :)
okt. 20. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Első sorban dobd ki azokat az ajándékokat amiket tőle kaptál.

Mondom, hogy én hogy szoktam feldolgozni: Hagyok pár napot gyászolni. Normális az ilyent , ha meggyászolja valaki. Írok neki egy bazi nagy levelet, amiben mindent is leírok. Azt a levelet félrerakom vagy elégetem. Ez függ attól, hogy akarok e rá emlékezni. Ez is sokat segít nekem.

Harmadik lépés meg az, hogy megiszok egy üveg bort, kibőgöm magam utoljára, és azzal másnap kezdődhet az új élet is. Magam mögött hagyom, mivel foglalkoztam vele eleget. Sokat segít a levél meg a bor is. Persze csak óvatosan az utóbbival, mert könnyen át lehet esni a ló túlsó felére.

Meg kell értsd, hogy van még hal a tengerben, és lehet, hogy 1000× jobbat szánt neked a sors. Én is voltam számtalanszor elhagyva/megcsalva. De jelen pillanatban még örülök is neki, mert tudom, hogy így kellett megtörténjen. Van egy csodás párom, akiért mindent magadnak, és fordítva is igaz. Szerintem te is ezt érdemled, nem egy ilyen pancsert.

okt. 20. 09:02
 6/9 A kérdező kommentje:
1: azért nem mentem, mert van egy 2 éves lányunk. Az volt a terv, hogy fél év múlva kb utána megyünk ha látjuk, hogy tényleg jól alakul minden. 6 éve voltunk együtt.
okt. 20. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha ilyen könnyen lehetett vinni, nem kár érte. Tudom hogy ezt most még nehezen hiszed el, de az idő segíteni fog felismerni. Adj magadnak egy hétvégét, bízd rá a kislányt egy megbízható rokonra, ismerősre, te pedig csináld amihez kedved van, sírj, kiabálj, tombolj, menj bulizni rúgj be, ülj össze barátnőkkel, utazz el stb bármi amihez kedved van. Hétfő reggel pedig csukd be az ajtót magad után és nyisd ki életed új fejezetét. Gondolj arra, hogy ennél csak jobb lehet.

Ja és gyerektartást intézd, meg intézd el hogy a kinti fizetése után kapd a családi pótlék különbözetét, és te kapd itthon az adókedvezményt is.

okt. 20. 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ez most egy nagy törés az életedben, de idővel jobb lesz!

1. Egy ilyen féreg alakot nem kell sajnálni. Aki menni akar, azt el kell engedni és többé vissza sem kell fogadni.

2. Hűtlen volt és hazudott. Aki ezt egyszer eljátssza, az előbb utóbb újra megteszi.

3. Kint bejött neki az élet, gondolom osztott szorzott és arra a következtetésre jutott, hogy neki ez most jobban megfelel. Jobban keres, ott az új kapcsolat, nem kell gyerekhez alkalmazkodni.

Kell neked egy ilyen önző alak?

Volt hasonlóban részem, azt hittem belepusztulok. Mostanra hálát adok az égnek, hogy így alakult, mert akkor soha nem találkozom a férjemmel, akinél jobb társat el sem tudok képzelni.

4. Bíróságon kérvényezd, hogy szépen fizessen neked gyerektartást (kint jól keres, nem fogsz rosszul járni).

5. Ha hív, akkor kizárólag a gyerekkel kapcsolatban tegye, nem kell neki sírni, könyörgni vagy a sérelmeidet rázuditani. Ezt emelt fővel kell végigcsinálni.

okt. 20. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az idő majd segít
okt. 20. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!