Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog a válás?
Engem igazából más emberek szresszeltetnek most. Mi egész szépen meg tudtunk egyezni, persze pl a családom szerint ilyen nem létezik. Mindenki kardot akar rántani és balhézni, én nem szeretnék.
Nem rossz dolog, szabadság érzést ad és újrakezdhetsz mindent. Ez nem feltétlenül rossz, még ha annak tűnik, akkor sem.
Senki sem úgy tervezi házasságkötéskor, hogy majd válni fog. Rengeteg ítéletet fogsz kapni, főleg ha gyerek is van.
Nem, nincs gyerek.
Most vagyok 38, nem hiszem hogy újraházasodok a jövőben ha úgy alakul hogy külön megyünk :/
Nem tudhatod, mit hoz a jövő. Viszont így válás után én is azt gondolom, hogy felesleges a házasság. Sőt, inkább macera. Én se csinálnám újra. Egy időben azt gondoltam, soha nem lesz már senkim se. Mégis van.
Jobb, hogy most derült ki és nem egymás mellett szenvedtetek.
Nekem megváltás volt.
39 évesen váltam el ( én vagyok a férfi), az utolsó 4-5 hónapban egyfolytában azt vártam, mikor lesz már, hogy egyedül leszek otthon.
Nagy megkönnyebbülés volt, amikor végre elköltözött. Nem gyűlöltem, de már totálisan kiszerettem belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!