Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Halálos fenyegetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálos fenyegetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Feleségemmel hosszú évek házassága után válunk, sajnos nem a legbékésebben. Harmadik fél részemről nincsen, úgy tudom hogy részéről sem. Gyerekek vannak.De a közös tulajdon rendbetétele és eladása, illetve maga a válás is az ő részéről eléggé megrekedt.

Ma eléggé összekülönböztünk, mert ideges vagyok amiatt hogy ő nem hajlandó érdemben lépni sem jogi sem olyan szempontból hogy elkezdjük a megbeszélést hogy kinek miből mennyi jót. Szembesítettem jópár előtt mondásával, és mondott nekem egy olyat, hogy ha így folytatom akkor nem a válás fog haladni,hanem egy bizonyos konyhai vágóeszköz egy bizonyos testrészemben.

Soha nem találnék ki ilyet, nem vagyok skizofrén. Ő rögtön azután hogy megkérdeztem tőle ezt minősítsem-e halálos fenyegetésnek azonnal tagadta hogy ő erre gondolt volna amikor ezt mondta, azóta már azt is tagadja hogy ilyen egyáltalán elhangzott.

Soha nem mondott még nekem ilyet, és egyébként utána el is bőgte magát és mindenfélét mondott hogy még valamennyire mindig szeret, stb.… Eléggé úgy érzem hogy ő azért tagadja hogy mondott ilyet mert abban a pillanatban hogy kiesett a száján felfogta hogy ezzel nagyon nagyon csúnyán megjárhatja, és próbál az érzelmeimre hatni hogy elfelejtsem ezt.

Nem vagyok félős, de ilyet még senki nem mondott nekem soha. Semmilyen kontextusban, úgyhogy azért gondolkodóba ejtett a dolog.

Ha valaki volt esetleg hasonló helyzetben, akkor innentől hogy alakította a dolgokat? Dokumentált mindent amit a másik fél elmondott, vagy esetleg valami mást csinált?

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

szept. 18. 19:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
43%

"-Na, gratulálok! És hol fogsz dolgozni hogyha szabad kérdezni?"

Miert provokalod? Esku, kiraz toled a hideg?

Ahogy feltetted neki a kerdest, latszik, hogy provokalni akarod, amihez neki mar nincs idegzete.

szept. 23. 07:21
 32/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: mondjuk mert a gyerekek felügyelete miatt nem mindegy… Illetve légyszíves magyarázd már el nekem hogy ebben mi a provokáció? Pusztán annyit kérdeztem tőle hogy hol dolgozik. Nem azt hogy mettől-meddig,kivel-kikkel,mennyit keres,milyen beosztásban…
szept. 23. 11:09
 33/38 anonim ***** válasza:
70%

“ Utolsó: mondjuk mert a gyerekek felügyelete miatt nem mindegy…”

Hát ott pont a mettől meddig lényeges, nem az hogy hol.

szept. 23. 12:29
 34/38 anonim ***** válasza:
53%

Ott dolgozik, ahol akar. Ne akarj mindenbe beleszolni, ne keresd mindenhol a problemat!

Amig a gyerekeknek biztositva van minden (altalad is!), addig dolgozhat a sarki kocsmaban is, neked semmi kozod hozza.

szept. 23. 13:06
 35/38 anonim ***** válasza:

"válunk, ... De a közös tulajdon rendbetétele és eladása, illetve maga a válás is az ő részéről eléggé megrekedt"

Szerintem gyorsan kéne lebonyolítani, és minél előbb külön költözni, akár ma.

szept. 25. 11:25
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem sürgős a változtatás? Így senkinek sem jó, ki kell alakítani az új életrendet.
szept. 25. 14:39
 37/38 anonim ***** válasza:
48%

Na, majd ha egy nőt fenyeget hasbaszúrással vagy egyéb hasonló kaliberű dolgokkal egy férfi, majd én is ilyeneket fogok mondani. :) Hogy mit hisztizik, csak a vita hevében mondta, nem gondolja komolyan, ne provokálja ilyen-olyan kérdésekkel, hát ne akarja már lejáratni, menjen vele párterapeutához, és majd minősítem autistának, és megmondom, hogy nem csoda, hogy elborult a férfi agya.

Agyrém.

okt. 5. 13:17
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

37 - elborult a férfi agya - és? Még mindig nincs megoldva semmi.

Külön kell költözni, ha veszélyesek egymás számára.

okt. 5. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!