Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonmegosztási-gyermekelhelyezési problémák?
Válás közepén vagyok,és a hölggyel kissé megakadt a folyamat.. nagyon lazán veszi a dolgot,holott ő kezdeményezte a válást… és nem igazán lehet vele beszélni vele értelmesen a kérdésben említett dolgokról. Szerintem még ügyvédje sincs,én már találtam.
Érdemi kérdésem: meddig kell rá ,,várnom”? Én már le szeretném ezt zárni,ez a helyzet senkinek sem jó. De meddig kell várnom hogy legyen ügyvédje? Meg hogy végre megfogalmazza hivatalosan hogy ő mit akar?
Gondoltam rá hogy megemlítem neki hogy lehet ám vagyonmegosztási pert is indítani… hátha ezzel tudnék rá hatni.
Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy a másik fél semerre nem akart lépni? Ha igen,mi volt a megoldás?
Köszi előre is a válaszokat!
Nem értem.
Mit hiszel, mire kell várnod?
Egyikőtök beadja bíróságra válást (30 000 Ft) és ennyi.
Azzal a nappal megszűnik a vagyonközösség is.
Fél éven belül jogilag is megszüntetik a házasságot, és kezdődhet a vagyonmegosztási per, ha addig nem tudtatok megegyezni magatoktól.
Egyáltalán be van adva a válás? Van már kitűzött időpont vagy bármi?
A vagyonmegosztási per a legutolsó állomás. Ahhoz képest, hogy neked már van ügyvéded elég szétesettnek tűnsz.
Érdekes, hogy itt más sorrendet ír...
De valóban, ha a másik fél passzív, akkor nem kell rá várni. 1,5 óra és megvan. Talán még ügyfélkapun is be lehet nyújtani.
De én inkább bemennék a bíróságra a tájékoztató irodába és ott beadnám, amit kell.
1. voltam.
9: Hogyhogy? Nem tudod, hogyan oszlik meg a vagyon?
Mért nem beszélsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!