Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. 6 éve külön élek a férjemtől. Múlt héten meghalt. Egy nővére van. Minden költséget a nyakamba akar varrni, mondván, hogy törvényesen a házastársa vagyok. Köteles vagyok a temetést intézni?
Figyelt kérdés
aug. 25. 10:49
11/27 A kérdező kommentje:
Adósság van bőven, pontosan ezért küldtem el anno. (Házasságkötés előtt csinálta,közöm nincs hozzá,csak nem voltam elég körültekintő). Sajnos az egész família ilyen.
aug. 25. 13:38
12/27 anonim válasza:
Azt gondoltam, hogy pénzügyi tudatosság náluk nulla volt, ha nincs örökség és a nővérnek sincs pénze! Tényleg, ami a fura, mért nem váltál anno?
13/27 A kérdező kommentje:
Mert ő nem akart válni. Én közben kimentem külföldre dolgozni és egyszerűen más lett a fontos. Idén év elején újra megkerestem, hogy váljunk már el,akkor azt az ígéretet kaptam tőle, hogy meglesz...aztán meghalt.
aug. 25. 14:43
14/27 anonim válasza:
Gondolom alkoholizmusba halt meg.
Gyerek nincs?
Hany évesek vagytok?
15/27 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs. Én 48,ő 52 volt. Ujrakezdés volt mind a kettőnknek, csak én kiszálltam, mielőtt magával rántott volna. Alkohol, plusz gyűrűző adósság...
aug. 25. 15:55
16/27 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképp ügyvédi tanácsot kérnék, mert a végén még az adósságot is rád fogják húzni. Arról hivatalosan le kell mondani, hogy nem tartasz igényt örökségre - és ezáltal az adósságra sem. Meg van olyan, hogy özvegyi nyugdíj, stb. Szóval ezt mindenképp érdemes egy szakértőtől megtudni, nehogy meglepetés legyen.
17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap mindenképp ügyvéddel fogok beszélni!
aug. 25. 16:39
19/27 anonim válasza:
Hát ez jó nagy hülyeség volt, mert az adóssàg is közös.
20/27 A kérdező kommentje:
Az adósság nem lehet közös,mert házasságkötés előtt csinálta!!
aug. 25. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!