Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a Fidesz júliustól...

Most akkor a Fidesz júliustól már le is követheti azokat a személyeket törvényesen, akiket valamilyen módon meg akar figyelni?

Figyelt kérdés
Pl. akkor az ide írogató liberálisokat is lekövethetik törvényesen? Nem rosszból mondom, örülök neki, én is Fideszes vagyok.
2018. júl. 5. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szeptembertől meg el is teheti láb alól.
2018. júl. 5. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Hazudsz.
2018. júl. 5. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Mér hazudna?
2018. júl. 5. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
"örülök neki, én is Fideszes vagyok." -mert nem az. Hazug provo.
2018. júl. 5. 21:34
 5/8 A kérdező kommentje:
De hát tényleg fideszes vagyok! Így visszaolvasva tényleg olyan, mintha ironikus lennék, de ezt nem azért mondtam. Komolyan gondoltam, mert hallottam, hogy a Fidesz júniustól.... bla bla bla, valamit csinálhat törvényesen a neten keresztül. Nem tudom mi az igazság belőle, éppen ezért érdeklődöm.
2018. júl. 5. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
amit a netre írsz, teszel- mind "követhető". És a google tárolja is gigantikus szerverén. Persze az nem fogja nagyon érdekelni, hogy megcsalt a szeretőd, de ha akarja kimutatja, ezért jó fb. 1 perc alatt mindent tudnak és a kapcsolataidról is. Ne aggodalmaskodj, menj aludni, jó éjszakát.
2018. júl. 5. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
"...örülök neki, én is Fideszes vagyok." Akkor nagyon eccerű ember lehetsz, eccerű örömökkel.
2018. júl. 5. 23:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Eddig is úgy figyelte meg a kormány az embereket, ahogy akarta. Nemcsak Magyarországon, hanem a világ legtöbb országában. Félnivalójuk nem a liberálisoknak van, hanem a hazafiaknak, ők a Fidesz igazi ellenségei.
2018. júl. 6. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!