Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartás járna ebben az esetben?
A férjem fizetése a családi adókedvezmény nélkül kb. 360000Ft, 3 gyermekünk van. Van egy fix hitele, ami 17000Ft, és az anyja otthon beli ellátását is ő fizeti, ez kb 250000Ft havonta +10-15000, ha valami extra kell, több pelenka, a gyógyszerlistán felüli gyógyszerek stb.
Ha elválunk neki kell elköltöznie albérletbe.
Ilyen esetben mennyit ítélnének meg és mennyit lenne korrekt elkérnem?
Mármint mire vállaltam be? Mindketten jól kerestünk, fix állásunk volt, ő pedig a kapcsolatunk első 10 évében nem tartotta a családjával a kapcsolatot. Azóta elég sok minden megváltozott és nagyon nem a jó irányba. Ha akkoriban ezt tudom, nyilvan nem vállalok 3, sőt talán 1 gyereket se, de sajnos nincs jósgömböm.
Pont azt írom, hogy nincs sem időm, sem energiam a játszmázásokhoz, ezért nem is szeretnék belekezdeni. Nem értem, ezzel mi a baj?
24#
Apuka is ott volt mikor a gyerekek készületek. Nem csak abban a 10 percben kell ott lenni. Kvázi most a gyerekekre egy forintot nem ad, mert az egész elmegy anyukára, cigire és piára. Ha anyuka nem mehet állami intézetbe, akkor a többi tesó is vegye ki a részét. Nem csak a nő dolga megoldani mindent.
"
És azért még jól leakarod húzni a válás után még ígyis. Pofa azért van."
Milyen lehúzás, te rakat szerencsétlenség? Az ő gyereke is . Minimum, hogy hozzájárul az eltartásához. Jelenleg a férj húzza le a kérdezőt. Gyakorlatilag rajta élősködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!