Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartás járna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartás járna ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A férjem fizetése a családi adókedvezmény nélkül kb. 360000Ft, 3 gyermekünk van. Van egy fix hitele, ami 17000Ft, és az anyja otthon beli ellátását is ő fizeti, ez kb 250000Ft havonta +10-15000, ha valami extra kell, több pelenka, a gyógyszerlistán felüli gyógyszerek stb.

Ha elválunk neki kell elköltöznie albérletbe.

Ilyen esetben mennyit ítélnének meg és mennyit lenne korrekt elkérnem?

aug. 22. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21%
Ebbe semmi játszma nincs. Nem is értem miért dobálózik minden nő ezzel.
aug. 23. 07:32
 22/29 anonim ***** válasza:
40%
Neked a férjed a 4. Gyereked.... De amugy...erre minek kellett 3 gyerek?? Miert vallaltal be 3at???
aug. 23. 07:42
 23/29 A kérdező kommentje:

Mármint mire vállaltam be? Mindketten jól kerestünk, fix állásunk volt, ő pedig a kapcsolatunk első 10 évében nem tartotta a családjával a kapcsolatot. Azóta elég sok minden megváltozott és nagyon nem a jó irányba. Ha akkoriban ezt tudom, nyilvan nem vállalok 3, sőt talán 1 gyereket se, de sajnos nincs jósgömböm.

Pont azt írom, hogy nincs sem időm, sem energiam a játszmázásokhoz, ezért nem is szeretnék belekezdeni. Nem értem, ezzel mi a baj?

aug. 23. 08:11
 24/29 anonim ***** válasza:
20%
Te annak örültél kérdező, hogy a férjed nem tartotta a családjával a kapcsolatot?
aug. 23. 08:15
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
#24, Miért élezed ki erre az egészet? A kérdező nyílván nem annak őrült, hogy nem tartották a kapcsolatot. Most viszont az lett az egészből, hogy ott van 3 gyerek, és apuka nemhogy hozzá adni nem tud az ellátásokhoz, de kvázi még magát is eltartatja asszonnyal. Azt ne mond, hogy ez a normális, és ezt el kellene tűrni. Mindezt úgy, hogy meg sem beszélte a feleségével.
aug. 23. 09:07
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

24#

Apuka is ott volt mikor a gyerekek készületek. Nem csak abban a 10 percben kell ott lenni. Kvázi most a gyerekekre egy forintot nem ad, mert az egész elmegy anyukára, cigire és piára. Ha anyuka nem mehet állami intézetbe, akkor a többi tesó is vegye ki a részét. Nem csak a nő dolga megoldani mindent.

aug. 23. 10:13
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

"

És azért még jól leakarod húzni a válás után még ígyis. Pofa azért van."

Milyen lehúzás, te rakat szerencsétlenség? Az ő gyereke is . Minimum, hogy hozzájárul az eltartásához. Jelenleg a férj húzza le a kérdezőt. Gyakorlatilag rajta élősködik.

aug. 23. 17:37
 28/29 anonim ***** válasza:
5%
Ti nemtudom melyik filmet nézitek, de az a szerencse, hogy sokat nem fog a bíróság megállapítani. Szerintem lesz ilyen 60ezer körül.
aug. 24. 07:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Te nem vagy ép…
aug. 24. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!