Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hízás miatt válás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hízás miatt válás?

Figyelt kérdés

Igazából amennyire különbözünk, annyira egyformák is vagyunk, de mindenben megtaláljuk a közös hangot, ha nem, akkor nem bántjuk egymást emiatt.

Mindenről tudunk beszèlgetni, ilyen a szexualitás, a vágy, a kívánás.

Sajnos (rèszben egèszsègügyi okok miatt) sokat híztam az elmúlt 3 èvben, ès a fèrjem emiatt nem kíván már úgy, mint règen. Teljes mèrtèkben megèrtem! De!

Valószínű, hogy ez lehet a kiváltó oka rèszben annak, hogy elmesèlte, hogy szeretne másokkal is szexuális èlvezeteket megèlni.

Nem hányhatom a szemère, hiszen èn eltespedtem, nem is igazán tettem/teszek azèrt, hogy ez máskèpp legyen.

Azt mondta, hogy előttem (erről tudtam eddig is) nem szerzett túl sok tapasztalatot, ès mivel meghíztam, nem kíván már úgy, feljött benne az èrzès, hogy ő csajozna - de csak ès kizárólag szexualitás cèljából, avagy válni nem szeretne, megcsalni sem, de nem bírja a "kènyszer szexet", hogy nem kíván emiatt havonta 1x vetemedünk rá a dologra.

Magamnak köszönhetem, hisz ha figyelnèk magamra ès az egèszsègemre, nem jutottunk volna el idáig. 3 ève türelmesen vár, hogy persze le fogok fogyni... Nem is tudom mit hittem, meddig fog tartani a türelme, sokszor jelezte az èvek során, hogy hízok ès ez nem lesz jó.

Te mit tennèl a helyemben? Alapvetően nincs problèma közöttünk, haladunk az èletben, csak a hálószobatitkok hiányoznak.

Elengednèd "kalandozni"? Vagy válnál ès engedjük el egymást a saját utunkra?

Viszont szeretjük egymást és ő sem úgy állt elèm, hogy már nem szeret ès válni akar, emiatt nem tudom, mitèvő legyek. Mire én lefogyok olyan állapotra mint voltam, biztosan kell 1 èv, de lehet mèg több is (25+ kgról beszèlek) ès hitegettem már eleget azzal, hogy lefogyok...

Mi a jó megoldás egy ilyen helyzetben?

Te mit tennèl?

aug. 20. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Ha a nő hízott el és emiatt váltok, akkor ejnye-bejnye, ez nem szép dolog.

Ha a férfi hízott el, akkor a válás jogos, undorító a kövér férfi.

aug. 20. 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Prostihoz elengedném. Ott biztos nem fognak kialakulni érzelmek, az tényleg csak a testiségről szól.
aug. 20. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem akarsz lefogyni és elégedett vagy magaddal akkor oké, ha viszont nem akkor nem értem miért hamarabb jut eszedbe h engedd szexelni a férjed mással, minthogy végre elkezdj dolgozni magadon.

Lehet már az elég lenne neki hogy ha látná h végre tényleg rászánod magad. De persze engedd kalandozni, csak aztán ne lepődj meg ha mégis válás lesz a vége mert a testiség és az érzelmek összeköttetésben állnak. Akárki akármit mond.

aug. 20. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Én válnék a helyedben. Ha igazán szeretne, akkor fel sem merült volna az, hogy mással is szexeljen. Ha meg várni sem tud addig amíg lefogysz, akkor nem érdemel meg téged. Ő konkrétan engedélyt kért tőled a félreqráshoz. Sem csajozni, sem prostizni nem engedném el. Vagy Vica versa - te is pontosan ugyanúgy pasizhass! Ilyenkor szokták meggondolom magukat. Mert az muris, hogy ők szórják a magvaikat, na de ha az asszony akar más kolbikat kipróbálni akkor nem annyira jó ötlet. Ha ebben benne van, akkor szerintem oké, és hidd el, nagyon sok pasi szereti a 100+ kilós nőket. Bőven találnál magadnak partnert. Nekem is van a férjem baráti körében ilyen csávó. A mostani barátnője 100+ kiló és vékony csajokkal nem működött neki. Pedig a srác teljesen átlagos testalkatú, nem kövér.
aug. 20. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Válás. Azért mosd a szaros gatyáit míg félrebäsz. Az komoly.
aug. 20. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Válás. Nem bírnám elfogadni, hogy a férjem másokat k*r. Egyébként meg egyetértek a 4essel. Ha igazán szeretne, nem akarna mással ágyba bújni. Szánalmas szint. Ez már minden csak nem tisztelet feléd. Hol van az, hogy betegségben meg rosszban is együtt? Sehol. Minden csak addig tart, amíg valamelyik fél nem változik meg rossz irányba? Hogy a másik csak akkor a párom, ha minden jó meg egészséges?! Sajnálom kérdező.
aug. 20. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

"Ha meg várni sem tud addig amíg lefogysz, akkor nem érdemel meg téged"

Úgy tűnik, átsiklottál azon a tényen, hogy a kérdező őszintén leírta, hogy a férje "3 ève türelmesen vár, hogy persze le fogok fogyni... Nem is tudom mit hittem, meddig fog tartani a türelme, sokszor jelezte az èvek során, hogy hízok ès ez nem lesz jó.

aug. 20. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Elválnék! Menjen máshoz de akkor a szaros gatyáját is vigye.

Én mondjuk csak 5-6kg hiztam, de a párom nem enged fogyni. Szerinte igy sokkal jobb. De amúgy megmondta, hogy úgy szeret, ahogy vagyok, a szeretete nem a kg-tól függ.

Nálunk a vágy is több lett!

aug. 20. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Jó, hát azért 25+ kiló már tényleg elég gusztustalan egy testen, az már a dagadt kategória, hájcsíkok vannak, nagy has, stb., azért szerelem ide vagy oda, egy ilyen a többs4gnek nem vonzó. Nem ugyanaz, mint +5 kilóm
aug. 20. 22:04
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

6 "Ha igazán szeretne, nem akarna mással ágyba bújni"

Jaj hagyjuk már, nőként írom, gondolom fiatal párrol van szó a szexualitás hozzá tartozik a párkapcsolathoz. Legalább őszinte volt..

Nem értelek kérdező, tényleg inkább engeded hogy mással szexeljen , de nem csinálsz semmit hogy lefogyj , legalább az egészséged érdekében?

Az az igazság hogy a túlsúllyal további problémák is adódnak...

Nem tudsz mozogni, lusta vagy, nincs kedved semmihez, ez nem tesz jót sem a házaséletnek, se a szexualitásnak.

Szedd össze magad , próbálj fogyni, ha látja rajtad az akaratot, megváltozhat a véleménye.

aug. 21. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!