Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori valójában a jelenség?
Nem vitaindítónak szánom a kérdést, csak 1 éve volt durván a Norbi-botrány, és eszembe jutott a téma.
Valójában mennyire gyakori, hogy tényleg az a válás, szakítás valós oka, hogy a nő nem fogy le szülés után, vagy csak mondjuk szimplán elhanyagolja a külsejét?
Tudtok ilyen esetről? Netán van itt olyan, akinek személyes tapasztalata is van a témában, akármelyik oldalról?
(Konkrét esetek, és tapasztalatok érdekelnek most, az nem, hogy kívülről ki mit gondol róla, az tavaly rendesen ki lett vesézve pro és kontra.)
Nézd, én ismerek egy anyukát, akinek óvodás kisfia van (azaz volt, amikor még rendszeresen láttam). A nő bálnaméretű, erre jobb szót nem tudok mondani. Nem elhízott, nem molett. Még csak nem is elefánthoz vagy vízilóhoz hasonlítanám, mert a bálna nagyobb.
És tény, hogy házasságban élt gyereke apjával.
Azt nem tudom, hogy szülés előtt milyen alakja volt.
Szerintem egyébként sokkal több házasság megy tönkre ilyenkor amiatt, hogy a nő 100%-ig anya-üzemmódban hajlandó csak létezni, és mintha elfelejtené, hogy ő nő is, és annak a férfinak a felesége, akivel valaha szerelmesek voltak egymásba.
A párkapcsolatot ápolni kell, a feleség- és anya-szerepeket egyensúlyban kell tartani, akkor is, ha nehéz.
Több olyat láttam az ismerősi körömben, ahol a nő teljesen elhanyagolta magát szülés után, nem fogyott le semmit, még akkor sem, amikor a gyerek már 4 éves volt, mondván, hogy nemrég szült... Az apukák meg félreléptek. Nem hagyták el a családjukat, szerették a feleségüket, de elkezdtek kalandozgatni.
Szerintem igenis figyelnünk kell a külsőnkre szülés után is, fontos, hogy vonzóak maradjunk. És nem, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy csak a testemért szeret a férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!